|
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
|
Siz mümkünse hiç bir şey satmayın hocam. |
Bu fiyatlara varsa bende istiyorum...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Karaborsacılara para kaptırmak yok hocam. Beklerim acelem yok. |
8 bine dijital 9800 e diskli satarım. |
Siz mümkünse hiç bir şey satmayın hocam. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 12 Mayıs 2021; 18:33:16 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
19 Mayısta vatandan aldınız sanırım hocam aynen bende öyle yaptım valla :) |
Mayısın son haftası vatan bilgisayara sony tarafından teslim edilecek. Mayısın sonu veya haziranın başı gibi kullanıcılara teslim edilecek. Konuştuğum da öğrendiğim bilgi bu şekilde hocam. |
İnşallah hocam valla eline şekerini alacak çocuk gibi heyecanlı ve mutlu bir şekilde bekliyorum :) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
26 Sında sanırım PS5 ve PS4 oyunlarında güzel indirimler olacak hocam. PS plusa da indirim girecek bir bakın değerlendirin derim. |
Evet indirim varmış özellikle plus için değerlendireceğim. Sağolun :) |
Hocam sizin de vatan bilgisayar sitesinden siparişlerim kısmına baktığınız da siparişiniz onay bekliyor yazıyor değil mi ? |
Ben o konu ile alakalı arayıp zaten görüşmüştüm. Telefonda konuştuğum kişi şöyle dedi. Son güne kadar iptal olma olasılığı elbette var AMA yüksek ihtimal ile ürünleriniz sorunsuz şekilde teslim edilecektir. Bence bizim paralarımızı alıp 1 hafta 2 hafta ellerinde tutup sonra da ürünü teslim edemiyoruz deyip de para iadesi yapamazlar. Şayet yaparlar ise ben bana sunulan hakkı son damlasına kadar kullanıp mağduriyetimin giderilmesini sağlarım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 23 Mayıs 2021; 11:13:3 > |
Eğer iptal olursa konuşalım hocam. Birlikte hareket edelim |