Şimdi Ara

Alınık PlayStation 5 Dijital Versiyon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Alınık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhabalar PlayStation 5 dijital versiyon arıyorum. Kapalı kutu olmalı.
    Yurtdışı Amazon garantili cihazlar için 5450₺
    Yurtiçi Sony garantili cihazlar için teklifim 5999₺’dir.

Antalya içi elden teslim alabilirim . Antalya dışından ise incik boncuk haricinde referansları iyi üyelere önce ödeme sonra Kargo şeklinde alışveriş yapılır.

İletişim için pm atabilirsiniz.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Bu fiyatlara varsa bende istiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Bu fiyatlara varsa bende istiyorum...

Karaborsacılara para kaptırmak yok hocam. Beklerim acelem yok.

• 8 bine dijital 9800 e diskli satarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: GeceninGölgesi1982

8 bine dijital 9800 e diskli satarım.

Siz mümkünse hiç bir şey satmayın hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 12 Mayıs 2021; 18:33:16 >
  • Ürünü 5999₺ ye aldım, teşekkürler.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhotSht

Ürünü 5999₺ ye aldım, teşekkürler.

19 Mayısta vatandan aldınız sanırım hocam aynen bende öyle yaptım valla :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • JRache kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 19 Mayısta, Şimdide vatanın siparişler kısmında geziniyorum :D biran önce kargoya verilmesi umuduyla.

• quote:

Evet hocam 19 Mayısta, Şimdide vatanın siparişler kısmında geziniyorum :D biran önce kargoya verilmesi umuduyla.

Mayısın son haftası vatan bilgisayara sony tarafından teslim edilecek. Mayısın sonu veya haziranın başı gibi kullanıcılara teslim edilecek. Konuştuğum da öğrendiğim bilgi bu şekilde hocam.

Teşekkürler hocam. Bende bir arkadaşlarla konuştuğumda oda bunu söylemişti. En kısa sürede kavuşuruz umarım :)

• quote:

Teşekkürler hocam. Bende bir arkadaşlarla konuştuğumda oda bunu söylemişti. En kısa sürede kavuşuruz umarım :)

İnşallah hocam valla eline şekerini alacak çocuk gibi heyecanlı ve mutlu bir şekilde bekliyorum :)

• Bi ben alamadim yav karaborsacilarada para kaptrmak istemiyorum ikinizide hayirli olsun arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam , sizde mutlaka bekleyin fazla para da vermeyin. Stok kovalayın elbet denk gelip alacaksınız.

Benim heyecan daha yüksek sanırım , ilk ps’m olacak :) şimdi de uygun hesap arıyorum . Eski plus oyunlarının olduğu. Hesabı da alırsam tamamdır işim.

• quote:

Benim heyecan daha yüksek sanırım , ilk ps’m olacak :) şimdi de uygun hesap arıyorum . Eski plus oyunlarının olduğu. Hesabı da alırsam tamamdır işim.

26 Sında sanırım PS5 ve PS4 oyunlarında güzel indirimler olacak hocam. PS plusa da indirim girecek bir bakın değerlendirin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JRache

26 Sında sanırım PS5 ve PS4 oyunlarında güzel indirimler olacak hocam. PS plusa da indirim girecek bir bakın değerlendirin derim.

Alıntıları Göster

Evet indirim varmış özellikle plus için değerlendireceğim. Sağolun :)

• quote:

Evet indirim varmış özellikle plus için değerlendireceğim. Sağolun :)

Alıntıları Göster

Hocam sizin de vatan bilgisayar sitesinden siparişlerim kısmına baktığınız da siparişiniz onay bekliyor yazıyor değil mi ?

Evet aldığımdan beri o şekilde ama alır almaz onay maili de geldi. İptal ederler mi bilmiyorum :/ bir daha mi arasak ne yapsak

• quote:

Evet aldığımdan beri o şekilde ama alır almaz onay maili de geldi. İptal ederler mi bilmiyorum :/ bir daha mi arasak ne yapsak

Ben o konu ile alakalı arayıp zaten görüşmüştüm. Telefonda konuştuğum kişi şöyle dedi. Son güne kadar iptal olma olasılığı elbette var AMA yüksek ihtimal ile ürünleriniz sorunsuz şekilde teslim edilecektir.

Bence bizim paralarımızı alıp 1 hafta 2 hafta ellerinde tutup sonra da ürünü teslim edemiyoruz deyip de para iadesi yapamazlar. Şayet yaparlar ise ben bana sunulan hakkı son damlasına kadar kullanıp mağduriyetimin giderilmesini sağlarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JRache -- 23 Mayıs 2021; 11:13:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JRache

Ben o konu ile alakalı arayıp zaten görüşmüştüm. Telefonda konuştuğum kişi şöyle dedi. Son güne kadar iptal olma olasılığı elbette var AMA yüksek ihtimal ile ürünleriniz sorunsuz şekilde teslim edilecektir.

Bence bizim paralarımızı alıp 1 hafta 2 hafta ellerinde tutup sonra da ürünü teslim edemiyoruz deyip de para iadesi yapamazlar. Şayet yaparlar ise ben bana sunulan hakkı son damlasına kadar kullanıp mağduriyetimin giderilmesini sağlarım.

Alıntıları Göster

Eğer iptal olursa konuşalım hocam. Birlikte hareket edelim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.