Şimdi Ara

ALINIK PLAYSTATION 3 MOVE SET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

asagidaki urunlerden almak istiyorum.

Playstation Move Starter Pack (1 kamera , 1 kontroller ve cd) --> Sifir fiyati yazicioglu kadikoy 110-120 lira civari.

Playstation ekstra 1 adet move kol. --> Sifir fiyati yazicioglu kadikoy 70 lira civari

Bunlar kesinlikle almak istediklerim, ayrica Sport Champions, Tennis gibi oyunlar ve navigator de alabilirim.

Lutfen bu sıfır fiyatlarını dusunup satacak olanlar teklif atsın. Forumda neredeyse sıfır fiyatına ürünler satılıyor. Ben sordum playstation store 180 lira diyordu heryerde 120 liraya stılan pakete,. Ya alırken pahallı alanlar zarar etmemek icin pahallı satıyorlar. Veya bedave ps3 ile hediye olarak alanlar da bu magaza fiyatlarını refereans alıp pahallı satıyor, bilmiyorum

Eger bu paraları ikinci ele verecek olan varsa vereyim adresi oradan sifir alsinlar ikinci el alacaklarına.

Dedigim gibi satmak isteyen olursa alıcıyım, yılbasına kadar almam lazım, ama gidip de 10-20 lira icin sifirini alirim, ona gore teklif verin lutfen.

Hayırlı oyunlar.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: sinannasirli

Arkadaslar,

asagidaki urunlerden almak istiyorum.

Playstation Move Starter Pack (1 kamera , 1 kontroller ve cd) --> Sifir fiyati yazicioglu kadikoy 110-120 lira civari.

Playstation ekstra 1 adet move kol. --> Sifir fiyati yazicioglu kadikoy 70 lira civari

Bunlar kesinlikle almak istediklerim, ayrica Sport Champions, Tennis gibi oyunlar ve navigator de alabilirim.

Lutfen bu sıfır fiyatlarını dusunup satacak olanlar teklif atsın. Forumda neredeyse sıfır fiyatına ürünler satılıyor. Ben sordum playstation store 180 lira diyordu heryerde 120 liraya stılan pakete,. Ya alırken pahallı alanlar zarar etmemek icin pahallı satıyorlar. Veya bedave ps3 ile hediye olarak alanlar da bu magaza fiyatlarını refereans alıp pahallı satıyor, bilmiyorum

Eger bu paraları ikinci ele verecek olan varsa vereyim adresi oradan sifir alsinlar ikinci el alacaklarına.

Dedigim gibi satmak isteyen olursa alıcıyım, yılbasına kadar almam lazım, ama gidip de 10-20 lira icin sifirini alirim, ona gore teklif verin lutfen.

Hayırlı oyunlar.
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

fiyatta anlaşalım bana pm den tel numaranı verirmisin elden halledelim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SATILIK] Playstation 4 Slim
    3 yıl önce açıldı
    [ALINIK] PlayStation 5 PRO
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.