Bildirim
ALINIK : PIII notebook (İzmir)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Kargo olur dersen
http://forum.donanimhaber.com/m_5080763/tm.htm -
Compaq Presario 700 in config i iyi ama fiyat biraz fazla ... elimdeki para sınırlı ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
celeron800 40gb hdd 256 ram asus. ufak bır şarz sorunu var.600ytl ilgilenırsen görüşelim resımlerıde var.kendı laptopum.ram ve hdd i düşürerek fıyattada düşebiliriz. izmirdeyim ..
msn : ozgurbakacak@hotmail.com -
Ibm i vereyim. -
quote:
Orjinalden alıntı: yilmazeest
Ibm i vereyim.
IBM leri sevmiyorum (en basitinden keyboard da window tuşu yok)
Compaq Presario 700 ü 450/500 YTL civarında bırakacaksan düşünebilirim______________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurbakacak
celeron800 40gb hdd 256 ram asus. ufak bır şarz sorunu var.600ytl ilgilenırsen görüşelim resımlerıde var.kendı laptopum.ram ve hdd i düşürerek fıyattada düşebiliriz. izmirdeyim ..
msn : ozgurbakacak@hotmail.com
yanıt beklıyorum -
quote:
Orjinalden alıntı: ozgurbakacak
msn : ozgurbakacak@hotmail.com
Yukarıda da yazdım, elimdeki para sınırlı max. 500 YTL
birde modeli ve tam config.i yazarsan iyi olur______________________________
-
asus a1300series
celeron 800 cpu
40gb hdd
256 ram
kızılötesi
64mb vga(max)
eğer ıstersen ram i 128 yaparım ve harddiski 20gb yaparım.
o zaman 500e bırakırım.ama dediğim gibi ufak bi şarz sorunu var.bunu anlatmam gerekıyor..ilgilenırsen tabı -
pm attım.. kargo sorun olmazsa. aradığın pc bu derim -
pm attım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X