Şimdi Ara

alınık panasonic gd55 yada a-100

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci hat için kullanacağım arkadaşlar bu gece anlaşalım yarın alayım telefonu elinde olupta satmayı düşünen arkadaşlara duyrulur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

,lacrymatoire(kulaklık satıldı),modda,zephyroshawk,sbaktepe,hitex,boanhuar,SorrowOcean(kulaklık alındı),xpress(hdd satıldı),tulgacan(p3 parcalar satıldı) peter pan (k 790i alındı),Dallasimo(mp3 player alındı telefon verildi)superkobra86(mp3player vs alındı)Positive(saat alındı) kyle007(saat alındı) Sedoman34(termosifon alındı),_vassili_(k810i satıldı),tanman(k810i alındı),casberg(w880i satıldı),erbil7(hp 164c satıldı)sonbahar78(6300 satıldı),loko (boya satıldı)bunlar hatırlayabildiklerim bu arklar gibi hepsine dürüstlüklerinden dolayı ayrı ayrı tşk ederim
  • tavsiye etmem bu telefonlar. a100 kullandım 1-2 hafta, karşı tarafa ses göndermede başarısız, çünkü telefon kulakta dururken, ağızdan uzak duruyor, ses de karşıya yetersiz gidiyor. Görüştüğüm kişiler hep sesimin yetersiz geldiğinden yakındı. Ben de sattım.

Orjinalden alıntı: ozeta

tavsiye etmem bu telefonlar. a100 kullandım 1-2 hafta, karşı tarafa ses göndermede başarısız, çünkü telefon kulakta dururken, ağızdan uzak duruyor, ses de karşıya yetersiz gidiyor. Görüştüğüm kişiler hep sesimin yetersiz geldiğinden yakındı. Ben de sattım.

buluındugun yerden kaynaklanıyor olabilir
    ben kullandım hiç problemi yok (handsfree var )

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.