Şimdi Ara

alınık palit gs conik;saphire 1650xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • istanbul pendikten elden alınık palit gs conik;saphire 1650xt pcı -e ekran kartı verebileceğim limit 80-90 ytl garantili kutulu olması tercih sebebidir...nete fazla giremiyorum tel no 0505 623 07 23 ciddi satıcılar sms atalarsa daha hızlı iletişim kurabiliriz.
    herkese ii forumlar..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışveriş Yaptıklarım:Erdemliol,ergin,tirannosaurus,just4steel,ozgurgt,Slang_1903,sharkmmm,ftangel,taiperkan,mcjacky,gsnmez,kurban50,sahinsanto,TT,Mitrox
    ,alişeker,teknikel_bilgisayar,sezerbaris,xafer,bilalkaya,olcer,ZeuS.,FATALIST,şahmell,Taichie,vaypcnet,cpu2ram,number_oen,gitarcigokhan,Makbus07,Ejdero.....Bi sürüde unuttum

Sorunlu Alışveriş: ATOM ANT
  • 7600leri bilmem ama o fiyata x1650XT bulabileceğini sanmıyorum ama x1600xt bulabilirsin yada x1650 pro
    Sorunlu Alışveriş==>>Mr.UniquE((Tertemiz kutusunda özellikle pinlerine dikkat ederek gönderdiğim işlemciye 3 pin bilerek yamultmuşsun dedi. İşlemciyi takamadığı için yamulan pinlerin suçunu bana attı.. Herkesten bilgisayarcı ve şerefli olması beklenemez tabi... Şiddetle UZAK DURUN...))
  • quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

7600leri bilmem ama o fiyata x1650XT bulabileceğini sanmıyorum ama x1600xt bulabilirsin yada x1650 pro

evet x1600 pro xt 1650 pro bulabilirsin oda pazarlıkla 110 ile 130 ytl arası değişiyor x1650 fiyatları 7600gs zaten 75 80 lira piyasası

Orjinalden alıntı: saddamx

7600leri bilmem ama o fiyata x1650XT bulabileceğini sanmıyorum ama x1600xt bulabilirsin yada x1650 pro

http://forum.donanimhaber.com/m_17531021/mpage_1/key_klavyerr//tm.htm#17575535

Sıfır ve hiç kullanılmamış x1650xt'yi 91 ytlye aldım

• abi bu ne şans yaa bana neden denk gelmez kime sorduysam x1650xt için 140 ytl istiyolar bence çok fazla
    Sorunlu Alışveriş==>>Mr.UniquE((Tertemiz kutusunda özellikle pinlerine dikkat ederek gönderdiğim işlemciye 3 pin bilerek yamultmuşsun dedi. İşlemciyi takamadığı için yamulan pinlerin suçunu bana attı.. Herkesten bilgisayarcı ve şerefli olması beklenemez tabi... Şiddetle UZAK DURUN...))
  • .Boşa yorum yapmayalım.Bulamassın demiş saddamx ve dota ,ama HyperActive 91 liraya sıfır ve kullanılmamış olanını aldığını yazıyor.Arkadaşlar elinizde varsa görüşelim
    Herkese iyi forumlar.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışveriş Yaptıklarım:Erdemliol,ergin,tirannosaurus,just4steel,ozgurgt,Slang_1903,sharkmmm,ftangel,taiperkan,mcjacky,gsnmez,kurban50,sahinsanto,TT,Mitrox
    ,alişeker,teknikel_bilgisayar,sezerbaris,xafer,bilalkaya,olcer,ZeuS.,FATALIST,şahmell,Taichie,vaypcnet,cpu2ram,number_oen,gitarcigokhan,Makbus07,Ejdero.....Bi sürüde unuttum

Sorunlu Alışveriş: ATOM ANT
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satılık ati 1950 gt agp
    17 yıl önce açıldı
    ###SATILIK NVİDİA 7800 GS AGP###
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.