Şimdi Ara

ALINIK P4 BORD İŞLEMCİ, RAM VE HDD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • P4 İŞLEMCİ EN AZ 2600MHZ OLACAK, İŞLEMCİYE UYGUN İYİ BİR ANAKART, 512 DDR RAM (DUAL TERCİHTİR) VE EN AZ 80GB HDD LAZIM.
    P4 BİR KASA KURUCAM GERİ KALAN PARÇALAR ELİMDE VAR,.. AMA UYGUN FİYATA KOMPLE KASA OLURSA ONUDA ALABİLİRİM.!!

TEKLİFLER ANKARA İÇİ OLURSA SEVİNİRİM. BU HAFTA İÇİ TAMAMLAMAM LAZIM SİSTEMİ, ACİL SAYILIR.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

FİRMA :EX BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
    ADRES :MEHMET AKİF ERSOY CAD. NO:116 SİNCAN /ANKARA
    TEL -FAX : 0312 2740582 -0312 2739585 -
    MSN-MAİL : info@exbilisim.com
    WEB :www.exbilisim.com
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cydonia -- 28 Ocak 2009; 1:54:18 >
  • pm çiviledim..
    sorunsuz alışverişlerim: icarus06 - ayk933 - java(x3) - tgaripozer - expander_ - helsloot (x2) - Helsinki Vampire - TeRMİNSToR - E2(x2) - askarsa - Barakuda0727 - s&y(x3) - blackbullet - SDAE - pharmacist - Empyrea - Kabatay - zoptrik - yurteri01 - etki33 - 1 - imuratk - ERGENEKON - [ TÛRÍ ] - huso - greatchecker - seeneer - cesi - Da®ksiDe© - KingpinTR - error - bezeyis - z4m4 - sudkostik - Brabus - digitaldelisi - @coyote - demir7 - sebil1 - KARATAHTA - Erwin - tribalenfeksiyon - okayal - kelebek - cpoyraz - kantele - istanbul.34 - dgnzcn(x2) - maviiis - bh vol ii - nett - bozkurtomer24 - defender - superfilipo - unsalg - sniper83us - KuraL_ - DUKES - Tsunami41 - kont_andre(x2) - kesikkafa - xms(x3) - San Andreas Citizen - the_web - goztepeli_TR - meroboy - NDS - boracanon(x3) - cemali - conur87 - euroboy - cango34 - tolgapolat - zzzzz - alpi80 - savage81 - hamido - futurereal - meneme2002 - bytepire - sharloot
    DOLANDIRICILAR: synx (serkan sepil-antalya) - efsane0606 ( ömer zengin-ankara) - bilinmiyorki ( aras serdaroğlu-istanbul)
  • pm attım

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.