Şimdi Ara

Alınık P4 3.2 GHz üzeri işlemci

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar P4 3.4GHz üzeri işlemci ya da işlemciler arıyorum.
    Eğer elinizde varsa 3.8 GHz süper olacak.
    Ürüne dair detaylı bilgi verirseniz sevinirim.
    Garanti falan beklemiyorum zaten yalnızca kargo ile alınacaksa ürünün sağlam kargolanması için gerekli parçaları olsa yeter.
    Fan olsa da olur olmasa da, saygılar.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• quote:

Orijinalden alıntı: metın-333

anakartın modelını mutlak yazmalısın
    alperen kardesım
    pm cevapladım baska yardım ıstersen yardımcı oluyum selamlar

Hocam su an anakart yok, onu da alacagim.
    Bunu hem eve internet bilgisayari hem de kendi kisisel islerim icin istiyorum. Hersey maddiyata dayali...

Asus marka anakart dusunuyorum
    2*1gb 800mhz ram dusunuyorum
    8800gt 512mb ekran karti ve creative ses karti dusunuyorum...

Core2duo sistemlere de baktim ama cok yuksek fiyatlar isteniyor. Illa amd kullanalim diye israr ediyor millet

• http://resim.donanimhaber.com/m_56440764/mpage_1/f_/key_//tm.htm#56749556

burda 775 ve 478p olmaz üzere iki işlemcim var.
  • bende şu an kullandığım p4 var 3,6 ghz 1 mb 800 mhz. e2180 serisinden çok daha güzel çalışıyor valla. OC için istiyosanız şimdiden söyliyim olmuyor. ben de o niyetle almıştım 4 ghz nin üzerine çıkartamadım. standart orjinal hali 3,6 ghz de kullanıyorum. intel bakır tabanlı fanı ile verebilirim. verebileceğiniz fiyatı pm olarak yada buraya yazarak atarsınız. yada elinizde am2 anakart varsa kafa kafaya takas yapabiliriz. elimde apacer marka 1gb 800 mhz x 2 adet ram de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveheart_53 -- 4 Şubat 2012; 23:59:42 >
  • e2xxx ile mukayese bile edilemez p4
  • AŞIRI VOLTAJ ÇEKMESİ VE ISINMASI PENTİUM 4 VE PENTİUM d İŞLEMCİLERİNİN PERFORMANSINI DA ETKİLİYOR İLLA PENTİUM 4 KULLANIRIM DİYORSANIZ GÜZEL BİR SOĞUTUCU FAN KULLANIN ÇÜNKÜ YAZ AYLARINDA ISI TAVAN YAPIYOR..

BENCE CORE2 DUO İŞLEMCİ ALIN E6XXX SERİLERİNDEN FİYATLARI HESAPLI SATAN ARKADAŞLAR VAR YADA 45 NM LİK E5XXX SERİSİ DUAL CORE İŞLEMCİLER BİRAZ DAHA HESAPLIDIR HEMDE ISI NEDİR BİLMEZLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanhasimcan

AŞIRI VOLTAJ ÇEKMESİ VE ISINMASI PENTİUM 4 VE PENTİUM d İŞLEMCİLERİNİN PERFORMANSINI DA ETKİLİYOR İLLA PENTİUM 4 KULLANIRIM DİYORSANIZ GÜZEL BİR SOĞUTUCU FAN KULLANIN ÇÜNKÜ YAZ AYLARINDA ISI TAVAN YAPIYOR..

BENCE CORE2 DUO İŞLEMCİ ALIN E6XXX SERİLERİNDEN FİYATLARI HESAPLI SATAN ARKADAŞLAR VAR YADA 45 NM LİK E5XXX SERİSİ DUAL CORE İŞLEMCİLER BİRAZ DAHA HESAPLIDIR HEMDE ISI NEDİR BİLMEZLER

millet işlemcisini bulunmaz hint kumaşı zannediyor.
    e7500 işlemcilere millet 140-130 lira istiyorlar; o fiyata gider 4 çekirdek amd alır taş gibi kullanırım.
    bu nedenle performanslı bir p4 alıp yine taş gibi kullanmak istiyorum; kullandığım uygulamalar zaten çoklu çekirdek kullanmayan genelde tek çekirdekte yoğunlaşan uygulamalar.
    ayrıca zaten bir de i7-2600k'lı sistemim de var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.