Bildirim
ALINIK otomatik subaru vivio aranıyor
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: gezegen3429
satılık otomatik vites subaru vivio aranıyor. gören duyan bilen haber verirse ilgilenmek isteriz. İstanbulda ikamet ediyoruz. ancak çevre illerde olursa sıkıntı olmaz...
Aldiniz mi subari vivio son durum nedir begendiniz mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 1994 model Vivio için muayene dahil 5.700 TL' ye anlaşıp kaporasını verdim.
Pazartesi hayırlısıyla satışını alacağım -
o sıra bulamadık bir vivio ve alamadık hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Ben 1994 model Vivio için muayene dahil 5.700 TL' ye anlaşıp kaporasını verdim.
Pazartesi hayırlısıyla satışını alacağım
TuVNeRa bey sizden yorumları bekliyoruz :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezegen3429 -- 16 Nisan 2014; 9:36:37 > -
Kapora ödediğim Subaru Vivio' dan vazgeçip 1997 model klimalı Vivio satın aldım geçen hafta.
Araç LPG li ve aldığımda galerici benzinde çalışmadığına dair uyarmıştı. Ama ben 10 liralık gazla tüm İstanbul' u gezmeye kalkınca otobanda mahsur kaldım, çekici çağırmak zorunda kaldı. LPG koyunca sorun kalmadı.
Bu hafta benzinde çalışmama olayını ustasına götürüp halledeceğim.
Bunun haricinde 1 yıldır CVT şanzumanlı 2013 Auris kullandığım halde bu arabayı sürmek bana daha çok keyif verdi. Çok iyi kaçıyor, vites geçişleri rahat.
Bir de kırık olan flaşör düğmesini bulamadım, parçacılar komple sinyal far kolu takımı alman lazım dedi ama o parça da 250 TL' den başlıyor. -
vivio mu yoksa justy mi önerirsiniz.... -
quote:
Orijinalden alıntı: gezegen3429
satılık otomatik vites subaru vivio aranıyor. gören duyan bilen haber verirse ilgilenmek isteriz. İstanbulda ikamet ediyoruz. ancak çevre illerde olursa sıkıntı olmaz...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-subaru-vivio-2wd-gl-157379638/detay
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X