Yurt ici ise kutulu faturali temiz yurt dısı ise temiz kutulu kayıtlı cihazlar arıyorum marka farketmez uygun olsa yeterlidir tekliflerinizi bekliyorum iyi forumlar ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık İPhone 5s-6-6s ..... SATILIK 19 aygg Türkiye garantili lg G3 16 gb SATILIK BEYAZ ÇİZİKSİZ NOTE 3 32 GB BEYEZ 23 AY GARANTİLİ
Özel mesajlariniz cevaplanmistir... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık İPhone 5s-6-6s ..... SATILIK 19 aygg Türkiye garantili lg G3 16 gb SATILIK BEYAZ ÇİZİKSİZ NOTE 3 32 GB BEYEZ 23 AY GARANTİLİ
Özel mesajlarınız cevapladı alıma devam ... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık İPhone 5s-6-6s ..... SATILIK 19 aygg Türkiye garantili lg G3 16 gb SATILIK BEYAZ ÇİZİKSİZ NOTE 3 32 GB BEYEZ 23 AY GARANTİLİ
özel mesajlarınız cevaplanmıstır...alıma devam ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık İPhone 5s-6-6s ..... SATILIK 19 aygg Türkiye garantili lg G3 16 gb SATILIK BEYAZ ÇİZİKSİZ NOTE 3 32 GB BEYEZ 23 AY GARANTİLİ
keşke pm yerine modelin adını ve fiyatını burayada yazsanız da, diğer arayan arkadaşlara da belki yardımcı olur
quote:Orijinalden alıntı: bhiziroglu keşke pm yerine modelin adını ve fiyatını burayada yazsanız da, diğer arayan arkadaşlara da belki yardımcı olur olabilir evet arkadaslar tekliflerinizi bekliyorum... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık İPhone 5s-6-6s ..... SATILIK 19 aygg Türkiye garantili lg G3 16 gb SATILIK BEYAZ ÇİZİKSİZ NOTE 3 32 GB BEYEZ 23 AY GARANTİLİ
quote:Orijinalden alıntı: fatihakok özel mesajlarınız cevaplanmıstır...alıma devam PM lerim nickimdeki ' den dolayı gelmemektedir. http://forum.donanimhaber.com/m_54507264/mpage_1//tm.htm#54560082