Şimdi Ara

Alınık optik çıkışlı Pcie Xfi ses kartı .. !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Başlıktanda anlaşılabileceği üzere optik çıkışlı ses kartı arıyorum..

Özellikle X-Fi Titanium Sound Card,X-Fi Xtreme Audio 7.1,X-Fi Titanium Fatal1ty ses kartlarından birine ihtiyacım var..

Elinde olup satmak isteyen olursa pm atabilir..Usb yada eski tip pci slota takılan xtreme music tarzı ürünlerle şu aşamada ilgilenmiyorum..Çünkü Htpc'de kullanacağım ve pci slotum yok boş ,bir pcie slotum var onu dolduracağım (:

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 20 Nisan 2011; 1:49:57 >

AlışverişYaptıklarım :BeyazBüyü,Speed-Step,fenomenhaa,Baykaya,cafesnet,kesker,java,arbiter,pSyCo,x-gen,vitro,lazo,Khalkedon,twwrx,highend,Danielmarcos,Biruzec,$idikli,halvet,ajmet,imaginary,Spica,baha,Meneme2002,niyatovic
    o2lisu,Kehribar,apache,Erdemliol,serdar1soz,aeneis,desparatto,nezarruzi,toonjai,magiK,ONIONBUD,tansel,teknikel,truth,s!nan,brtana,trqx,unformat,gökhan_53,ryan cohen,demircibu,Cry Of Cyrus.vitaly_cl,DARTHNAZİ,sierra,cuh65,goblin,kortin,toshieee,eci_i,zee,candostum,expro,driver555,omersener,tuncayantar,zatoci,selweLs,mazhar,Supremum,palet,TцGy ,s@n@ne,eskobar35,saydam,kyorhan,habecan,efece,Alperileri,Timeguard,halitk,sarpuli,wwwengin,pLayer,z.x.c,sentanno,nesferato,skinny,mece,DarthVaderRSi,asefik,süsse,SayGili ,meroboy,imuratk,byRamo Nickini unuttuğum onlarca kişi (:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.