Şimdi Ara

Alınık Notebook (Max 14' ve 3000 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
99
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Cihaz Tipi #Dizüstü Kondisyon #Kullanılmış
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir laptop arıyorum. Küçük ,harici ekran kartlı ve şarjı uzun giderse süper olur.3 bin civarı bakıyorum yinede teklif verebilirsiniz. Teşekkürler.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Çok temiz ve hala her gün ıslak mendille silinen titiz kullanıcıdan, HP Elitebook 1040 G2 model notebookumu size önerebilirim. Çok zarif, ince, hafif, 14" boyutunda 1080p FHD mat ekrana sahip ve de dokunmatik, klavye ışıklandırmalı ve parmak izi girişi, çok hareketli desteği touchpadi olan, gerektiğinde (mobil hattınızla internet için de) kullanabileceğiniz sim kart girişi olan, bataryası gayet iyi durumda (batteryinfoview programı sağlığını %100 veriyor), çok temiz çiziği çürüğü falan olmayan ve çok da titiz bir kullanıcıdan olarak değerlendirin. Donanım özellikleri i7 5600U işlemcili, 256 GB SSD, 4GB RAM (hayli yetiyor ama yükseltilebilir), bir oyun laptopı değil ama çok zarif bir genel, iş ve eğlence kullanımı bilgisayarıdır, dediğim gibi de bulunabilecek en temiz cihazlardandır iddia ediyorum, ben alırken özenle bekleyip ayırttım ve de titizlikle kullanırım, değerlendirin.

Alınık Notebook (Max 14" ve 3000 TL)

Çok temiz olduğu için bu resimleri de değerlendirebilirsiniz, 0545 3648526 ile de ulaşabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1000 TL ve GTA 5
    11 yıl önce açıldı
    Sistem tavsiyesi max 40.000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.