Bildirim
ALINIK -Notebook 350 400 TL

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Hocam Netbook'mu arıyorsun ? Küçük olanlar işimi görür dersen dükkanımda var 1 adet. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Hocam Netbook'mu arıyorsun ? Küçük olanlar işimi görür dersen dükkanımda var 1 adet.
Dostum gerçketen çok aşırı pahalıya satıyorsun 569 a 2010 da almışsın 435 diyorsun şimdi.bu çok fazla______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: Z3A
quote:
Hocam Netbook'mu arıyorsun ? Küçük olanlar işimi görür dersen dükkanımda var 1 adet.
Dostum gerçketen çok aşırı pahalıya satıyorsun 569 a 2010 da almışsın 435 diyorsun şimdi.bu çok fazla
569 TL'ye almadım,onu nereden çıkarttın ? -
İlginizi çeker ise seyahatlerde çok başarılı bir cihazdır.
Takas seçeneğimde mevcuttur http://forum.donanimhaber.com/m_58847810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58847810 -
quote:
Orijinalden alıntı: Palakadir
İlginizi çeker ise seyahatlerde çok başarılı bir cihazdır.
Takas seçeneğimde mevcuttur http://forum.donanimhaber.com/m_58847810/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58847810
Teşekkürler ama sıfır fiyatı zaten bunlar.Fiyatı belirtmiştim 35- 400 civarı diye daha fazlasını veremem______________________________
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Z3A
quote:
Dostum gerçketen çok aşırı pahalıya satıyorsun 569 a 2010 da almışsın 435 diyorsun şimdi.bu çok fazla
569 TL'ye almadım,onu nereden çıkarttın ?
Dükkandaki resmdeki faturada 569 tl yazıyor darty faturasında.______________________________
-
fiyatlara bakınca ucuza satıyorum hissi var içimde
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X