Şimdi Ara

ALINIK - Nokia 6120c

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Temiz Nokia 6120 Classic arıyorum. Satmak isteyen olur ise PM beklemekteyim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

AlışVerişlerim: Huseyin_198600(ram ve cd rom sattım), srcannn(e398 sattım), ZEPHYR(ram ve ekran kartı aldım), alişeker(dvd-rw aldım), marlon_1903(nb ram aldım), asymmetric(usb aldım), cmert(6120c aldım), BLkR(ram aldım), gokhan96(psu aldım), ORooT(işlemci aldım), komando57(harddisk aldım), kachus(işlemci fanı, nb ram aldım), pegasus1881(harddisk sattım), haggardd(nb ram sattım), mikail13(işlemci,psu,ram sattım), ecay(fan aldım), || 4252erdem(monitor aldım), red devil(5670 ekran kartı aldım), hiickimse(ram,anakart,dvd-rw,kasa kaldım), MsTmS( amd cpu ve fanı aldım), öztin(500gb hdd aldım), jeofizikci(1x2 ram aldım) yasyas_ex(1gb ram sattım), bugatti_veyron(997df monitor sattım), || ti4u(2600xt sattım), HeroCypheR(6120c sattım), El Diablo(1.5tb hdd sattım)
  • pm

"Bizi aldatan bizden değildir." Hz.Muhammed (S.A.V.)

Alışveriş yaptıklarım: @garuda(Mufassal İstida) x 2 (Fotoğraf makineleri aldım), @NightStalker035 x 3 (Şarjlı Piller ve Şarj Aletleri aldım), @ArabaCıl x 2 (2. El Telefon sattım, Harici HDD aldım), @şeref (2. El Telefon sattım), @burak.savas (Fotoğraf Makinesi aldım), @r_i_z_e_l_i_5_3 (Anakart, Ekran kartı,Ram ve İşlemci aldım), @QuAnTuM-C (Mikael Âkerfeldt) (24" Lcd Monitör aldım), @insidaee (Ekran Kartı aldım), @anlmk (Netbook aldım),
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 5800..
    15 yıl önce açıldı
    [SATILIK] SONY ERICSSON K750i
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.