Şimdi Ara

Alınık Nintendo Wii ve aksesuarları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bir XBox, PS3, PSP kullanıcısı olarak şu aralarda aklım Nintendo Wii'ye takılmış durumda.

Wii fiyatlarının düşmesi ile beraber, kopya oyun oynayabileceğim, (yani chipli); arkadaşlarımla karşılıklı oyunlarda ter atabileceğim (2. set controller), gerektiğinde sporumu da yapabileceğim (Wiifit de isterim) bir adet Wii aramaktayım.

Forumda arama yaptığımda çıkan bilgiler arasında hala güncel olan teklifleri ayırmakta baya zorlandım. Elindeki Wii'sini veya bahsi geçen aksesuarlarını satmak isteyen arkadaşlar var ise lütfen tekliflerini ya da linklerini bana ulaştırsınlar.

İstanbul içerisinde elden teslim tercihimdir, ama İstanbul dışından da bir şekilde halledebiliriz.

Almak istediklerim:

Wii (Chip'li ve diğer kutu içeriği ile, tercihen PAL)
    2. set controller
    Wiifit

İlginiz için şimdiden teşekkürler...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: KaReeM

Merhabalar Arkadaşlar,

Bir XBox, PS3, PSP kullanıcısı olarak şu aralarda aklım Nintendo Wii'ye takılmış durumda.

Wii fiyatlarının düşmesi ile beraber, kopya oyun oynayabileceğim, (yani chipli); arkadaşlarımla karşılıklı oyunlarda ter atabileceğim (2. set controller), gerektiğinde sporumu da yapabileceğim (Wiifit de isterim) bir adet Wii aramaktayım.

Forumda arama yaptığımda çıkan bilgiler arasında hala güncel olan teklifleri ayırmakta baya zorlandım. Elindeki Wii'sini veya bahsi geçen aksesuarlarını satmak isteyen arkadaşlar var ise lütfen tekliflerini ya da linklerini bana ulaştırsınlar.

İstanbul içerisinde elden teslim tercihimdir, ama İstanbul dışından da bir şekilde halledebiliriz.

Almak istediklerim:

Wii (Chip'li ve diğer kutu içeriği ile, tercihen PAL)
    2. set controller
    Wiifit

İlginiz için şimdiden teşekkürler...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Pm

• UP!

• Cihazı satın aldım, mesaj atanlara çok teşekkür ediyorum...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.