Şimdi Ara

Alınık Muskeeter Ucuzundan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Baslıktada belirttiğim gibi muskeeter ariyorum siyah olursa daha iyi olur ama uygun fiyatli gri olanlarida degerlendirebilirim. Ankara ici olmasi tercihimdir, çünkü aksi takdirde bana sifir parasina patlicak kargo vs.
    Temiz,sorunsuz, full kutu icerikli olmasi gerekmektedir. Ama lütfen sifirinin 5ytl ucuz fiyatini vermeyin.

Teklifler icin pm atiniz...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• bunhdan banada lazımm...arıyorumda bulamadım buralarda...varsa satan arkadaşlar banada ulaşabilirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: adrenalin876

bunhdan banada lazımm...arıyorumda bulamadım buralarda...varsa satan arkadaşlar banada ulaşabilirler...

önce ben bulayimda....

• quote:

Orjinalden alıntı: baho8282

quote:

Orjinalden alıntı: adrenalin876

bunhdan banada lazımm...arıyorumda bulamadım buralarda...varsa satan arkadaşlar banada ulaşabilirler...

önce ben bulayimda....

tabikide öncelik arkadaşındır....
  • Baho arkadaşım türkiyede siyah sıfır olrak hiçbir yerde yok bende mavide 3 tane kalmıştı onu aldım 35 YTL den forumda 1 saatte sattım umarım bulabilirsin.Bende şuanda kullanıyorum sıkıldığımda ilk sana haber vereceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankara1234

Baho arkadaşım türkiyede siyah sıfır olrak hiçbir yerde yok bende mavide 3 tane kalmıştı onu aldım 35 YTL den forumda 1 saatte sattım umarım bulabilirsin.Bende şuanda kullanıyorum sıkıldığımda ilk sana haber vereceğim

sıyah olması sart degıl aslında elımde sıyah kaplama var forumda gordum yapan arkadasları kaplayınca gayet guzel gorunuyodu. zaten su an zalmanmfc2 ve akasa fan kontrol var 2 tane ama muskeeterın goruntusunu hosuma gıttıgı ıcın ucuza bı tane bulursam alıp kaplayıp takıcam yoksada saglık olsun.

• hizli al. comda bu ürün 27 ytl daha ucuzunun bulunacağını sanmıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zaten cok cok acıl olan bısey degıl 2 tane fan kontrole 9 fan baglı bunu goruntu ıcın kullanıcam denk gelırse alırım. elınde olan varsa gorsun dıye ılan acıyorum. bu forumda olmaz dıye bısı yok hersey denk gelıyo sans.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.