Merhaba arkadaşlar.Logitech z-5400 arıyorum, kutulu, kutu içeriği eksiksiz olmalıdır.Uzun zamandır üretilmediği için garanti aramıyorum, fakat temiz kullanılmış, sorunsuz ürün istiyorum.Cihazın durumuna göre 200-250 tl arası bir ücret ödeyebilirim.Ankara içi elden teslim alınacaktır, eğer ptt kargo ile uygun fiyata gönderi yapılabiliyorsa o da kabulumdür.Teklifleri özel mesajla yapın lütfer.İyi alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Bu fiattan İSTANBUL'da olupda satmayı düşünenler varsa benimle irtibata geçsin Kelepir kaçırmak istemiyorum açıkçası
Valla ben şehir sınırlaması yapmam. Bu fiyattan varsa, Türkiye'nin her yerinden PTT kargo ile alabilirim.
hocam üzgünüm ilanı kirletmek gibi olmasın yanlış anlama da bu bilgilendirme amaçlı bir yazı. o ürünü kullanan adam kesinlikle bilir bir kişidir. bilmeyen adam kullanmaz. bilen adam da düşeşe gelip 200-250 liraya o ürünü satmaz. yani bize burda niye bunları yazıyoruz diye kızmana da gerek yok. çünkü o ürünü olası satmayı düşünen biri varsa zaten müşterisini hertürlü bulacağından kendisi satılık diye ilan açacaktır. buraya gelip de bizim bu yazdıklarımızdan etkilenecek kimse olmaz. fiyatını ya da almak istediğin ürünü revize etmelisin dostum.
quote:
Orijinalden alıntı: resrad
hocam üzgünüm ilanı kirletmek gibi olmasın yanlış anlama da bu bilgilendirme amaçlı bir yazı. o ürünü kullanan adam kesinlikle bilir bir kişidir. bilmeyen adam kullanmaz. bilen adam da düşeşe gelip 200-250 liraya o ürünü satmaz. yani bize burda niye bunları yazıyoruz diye kızmana da gerek yok. çünkü o ürünü olası satmayı düşünen biri varsa zaten müşterisini hertürlü bulacağından kendisi satılık diye ilan açacaktır. buraya gelip de bizim bu yazdıklarımızdan etkilenecek kimse olmaz. fiyatını ya da almak istediğin ürünü revize etmelisin dostum.
Sizin yazdıgınıza birşey demiyorumda, ben ne yaptıgımın farkındayım merak etmeyin.Bende bu ürünü kullandım ve 250 liradan sattım.Olmayacak birşey değil yani.
Orijinalden alıntı: Anvial Bende bu ürünü kullandım ve 250 liradan sattım.Olmayacak birşey değil yani.
Ağustos 2008de sattınız. yani Z5500'ün sıfırının 530 TL olduğu, Everest, Jazz ve Creative dijital setlerinin de sıfır olarak 180-350 TL arası satıldığı tarihlerde. Bende bir adet z5400 var, kesinlikle satılık değil ve bir dijital dekodere kesinlikle (600 wattlık sunny kolonlar ölü yatıyor), bir adet z5400e daha da kısmen ihtiyacım var. satılık olmamasına ve ben ilave olarak alıcı olmama rağmen 350 TLye satar mısın diye teklif yollayanlar var. 350 TLye alıcıları (hatta yapışkanları diyeyim artık) bulunan bir seti, bu fiyata ancak biri bir güzellik yapmak isterse verir. Yoksa piyasa koşulları gereği teknik olarak imkansız.
slm herkese şahsen bende bi tane var fiyatı herşeyi tam full kutulu tertemiz üzürn hiç bi sorunu yoktur....yalnız 200-250 arkadaşlar ltf x540 alırsın ki daha önce onu kullandım z5400 için evde komşu düşmanı ben kaç kez şikayet aldım makul fiyat veren arkadaşlar olursa düşünebilirim çünkü z5500 düşünüyorum artık :):):):)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme