Şimdi Ara

alınık laptop ayrıntı içerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • takasda laptop arıyorum bendeki laptopu verecem üste jbikaç ürün vererek laptopla takaslamak istiyorum daha üst seviye bi laptop düşünüyorum
    takasda benim laptop

FUJİTSU SİEMENS V2020 LAPTOP

GAYET TEMİZ DURUMDA SADECE ÜST KAPAĞINDA ÇANTAYA GİRİP CIKMAKDAN KAYNAKLI HAFİF CİZİKLER VARDIR TUŞ TAKIMI İÇİ FALAN TERTEMİZ BOYA ATMASI FALAN YOKTUR GAYET TEMİZ DURUMDA PİLİ GEÇEN HAFTA SIFIR OLARAK ALINDI PİLİ 2.5 SAAT COK RAHAT GİDİYO KISACA ÖZELLİKLERİNE BAKACAK OLURSAK

CENTRİNO 1.6
    DVD RW
    768 RAM
    15" EKRAN
    60 HDD
    İNTEL PRO WİRELESS
    KART OKUYUCU
    PİLİ SIFIR
    İNCE VE ŞIK TASARIM
    YANINDA OPTİK MAUSE HEDİYE

+benq ef71 cep telefonu
    BENQ EF71 CEP TELEFONU

cihaz garantiden sıfırı ile yenilenmiştir sadece 1 hafta kullanılmıştır nokta kadar çiziği yoktur full kutu içeriği vardır 5 ay daha garantisi devam ediyo sıfır cihaz nasılsa buda jelatinleri üzerindedir sadece takaslıkdır telefonda 2gb ve 256 mb hafıza kartı vardır isteyene 2 gb yada 256 kart ile verebilirim müzik konusunda gayet iyi ve cok şık bi telefondur

CANON A520

OLDUKCA TEMİZ DURUMDA hiç cizik yok sıfır gibi TV ARA KABLO PC ARA KABLO 2gb BİGBOY SIFIR PAKETİ AÇILMAMIŞ SD KART SIFIR ORJ. CANON DERİ TAŞIMA ÇANTASI BİLEK İPİ SİZE SADECE ALIP KULLANMAK KALICAK.MAKİNAYI ANLATMAYA GEREK YOK BİLEN BİLİR

COK BAŞARILI COK NET RESİMLER CEKİYO PİYASADA GEZEN COĞU 8 MP MAKİNELERDEN KAT KAT İYİ CEKER MAKROSU FLN COK BAŞARILI

isteyene cektiğim fotoları yollayabilirim

HP 3670 TARAYICI

cihaz sıfırdan farksızdır adaptoru orj cdsi ve kablosu ile teslim edilecektir avea yada trcell kontorle takas olur

lnkden cihazı inceleyebilirsiniz
    http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/Home.jsp?lang=tr&cc=tr&prodClassId=-1&prodTypeId=15179&prodSeriesId=298539

ÜRÜN SIFIRDAN FARKSIZDIR 02.08.2008 ETERNAL BİLGİSAYAR FATURALIDIR NOKTA KADAR ÇİZİĞİ YOKTUR SIFIR NEYSE BUDA O FULL KUTUSU FATURASI VARDIR KULAKLIĞI HİÇ KULLANILMAMIŞTIR EP 630 LA KULLANDIM SADECE SATILIKDIR TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM

FİYAT:80---->>75 OLDU PAZARLIK OLMAZ

ORJİNAL RESİMLERİDİR

canon a580
    cihazla ancak 10 tane resim anca cekilmiştir 10 günlük vatanbilgisayar faturalıdır yanında ambalajı acılmamış 2gb bigboy hafıza kartı da var ve orj. canon deri taşıma kılıfıda var full kutulu ve faturalıdır sıfırı neyse buda oyle

elimdeki ürünlerin bazılarını yada hepsini vererek üst seviye mümkünse paylaşımsız ekran kartlı bi laptopla takas düşünüyorum centrino 2.0 paylaşımsız ekran kartlı bi laptopda olabilir coreduo yada core2duo paylaşımsız ekranlı bi laptopda olur ekran boyutu önemli değil 12"den 17" e kadar her şey olur ve ilanımda olmayan canon a580 de var elimde 1 haftalaık full kutu faturalı sıfırdan farksız canon a580 foto mak. duruma gore onuda verebilirim teklifler pmden msn den yada cepten arkadaşlar

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• yokmu yaww kimsede takaslık laptop

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.