ark vatanda 700 e satılırken gecen hafta urun bana pahalı geldı klavye dısında bakarsanız performansı muadıllerı ıle aynı bı oncekı sayfada yorumların mevcut zaten hepside ise su an 888 http://www.hepsiburada.com/liste/sony-ericsson-xperia-pro-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickxppro&categoryId=371946 yurtdısından note beklıyorum ve daha 1 ay var gelmesıne telefon um yok su an yedek telofon olarak almayı dusunuyom bunu ciziksiz ve telefonu yukseltmek ısteyen bı arkadas pm le bana ıletısıme gecebılır saygılarımla beyler... bu arada arc s sardım daha sonra sony sSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple iPad Pro 2 4G 512GB 10.5" + smart klavye + pencil + khomo kılıf ipad pro 3 11 inç orjinal slikon kılıf asus zenfone 6 1 aylik n 11 117 tl ındırım
beklemedeyim ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple iPad Pro 2 4G 512GB 10.5" + smart klavye + pencil + khomo kılıf ipad pro 3 11 inç orjinal slikon kılıf asus zenfone 6 1 aylik n 11 117 tl ındırım
güncell ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Apple iPad Pro 2 4G 512GB 10.5" + smart klavye + pencil + khomo kılıf ipad pro 3 11 inç orjinal slikon kılıf asus zenfone 6 1 aylik n 11 117 tl ındırım