Şimdi Ara

@@@ ALINIK... KINGSTON HYPERX 1066MHZ 1GB @@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ram arıyorum.. faturalı garantili olması şart..ilgilenen arkadaşlar lütfen pm atınız..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmoli -- 12 Mart 2008; 17:17:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • pm cevaplandı.

• PM attım
  • quote:

Orjinalden alıntı: centerland

PM attım

cevaplandı...

Arkadaşlar kingston ram arıyorum.başka ram istemiyorum..
    olmadı hafta sonu sıfır alıcagım..

• Türkiyede herkez Kingston seviyor.....Avrupaya Amerikaya git adını bile duymamışlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GentleGiant -- 24 Şubat 2008; 23:40:28 >
  • arkadaşım imkanın varsa ebaydan crucial ballistix tracer al derim, daha performanslı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: marmoli

quote:

PM attım

cevaplandı...

Haftasonunu 3 hafta filan geçirdin hocam Hyperx illa ki isteme nedeni nedir acaba ? forumda 800mhz lik ballistic ler bile 1066 hyperx den iyidir tabi micron d9 seçme özel çip olmadıkça ki ilanda da öyle birşey belirtmemişsiniz. Ballistic öneriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: hiickimse

quote:

quote:

PM attım

cevaplandı...

Haftasonunu 3 hafta filan geçirdin hocam Hyperx illa ki isteme nedeni nedir acaba ? forumda 800mhz lik ballistic ler bile 1066 hyperx den iyidir tabi micron d9 seçme özel çip olmadıkça ki ilanda da öyle birşey belirtmemişsiniz. Ballistic öneriyorum

EWET arkadaşım 3 hafta geçirdim...çünkü bursada sadece vatan pc de var bu ramlerden, ama sonuncusunu yani 1gb nı ben aldım. 1 tane daha sipariş verdim
    ama bursa subesine tekrar istekde bulundugu için başka subeden transferine izin verilmiyor..
    yani tek çözüm ...bekle ist stoktan bursaya 1 gb ram gelsin...o da nezaman belli değil...ve

...asus maximus ... Q6600.....saphirre 3870..... gönlüm el vermedi 800mhz ram almaya 1200 de yoktu ...ve x38 anakartlar zaten ram seciyor.riske girmedim başka ramlerle..

.şimdi sistem çalışıyor ama 1 gb daha ram lazım..

• quote:

EWET arkadaşım 3 hafta geçirdim...çünkü bursada sadece vatan pc de var bu ramlerden, ama sonuncusunu yani 1gb nı ben aldım. 1 tane daha sipariş verdim
    ama bursa subesine tekrar istekde bulundugu için başka subeden transferine izin verilmiyor..
    yani tek çözüm ...bekle ist stoktan bursaya 1 gb ram gelsin...o da nezaman belli değil...ve

...asus maximus ... Q6600.....saphirre 3870..... gönlüm el vermedi 800mhz ram almaya 1200 de yoktu ...ve x38 anakartlar zaten ram seciyor.riske girmedim başka ramlerle..

.şimdi sistem çalışıyor ama 1 gb daha ram lazım..

Öncelikle 1gb tek parça bi de kingsont 1066 biraz zor , kolay gelsin

sonralıkla q6600 işlemci için overclock bile yapsan 1000mhz gören ram yeterlidir

Neyse kolay gelsin tekrar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.