Şimdi Ara

ALINIK Kablosuz Oyuncu Mouse'u

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Teklifler PM den. Fiyat sınırı 150 TL, piyasayı biliyorum. Ürünlerin ederi neyse onu veririm. Aşağısı yukarısı yok.

Hesabım Garanti bankasında. Yarın kargolayabilirseniz iyi olur. Ayrıca Pazartesi İstanbul-Mecidiyeköy civarı elden alabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogulcanozugenc -- 24 Ağustos 2013; 0:54:03 >

• FPS oyuncusuysan kablosuzdan uzak dur kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaos7

FPS oyuncusuysan kablosuzdan uzak dur kardeşim.

Valla öyle ciddi bir oyuncu değilim. Fakat BF3, COD tarzı oyunlar oynuyorum. Mesela bu Logitech'in G700 ü yaramaz mı ? Kablosuz biliyorum sıkıntı yaratabilir fakat sonuçta G700 dediğimiz sıfırı 240 lira olan bir fare. Oda sorun yapıyorsa dediğiniz gibi uzak durabilirim, ve RAT 9 da kablosuz ondadamı sıkıntı çıkar?
  • Hocam onları kullananlara sormak gerekir. Gerçi öyle farelere çok para verip de sonrasında o malı kötüleyecek babayiğit de zor bulunur ama şunu diyebilirim ki bir kere asla kablolu gibi veri gönderme hızına erişemezler milisaniyelerle geç kalırsın. Rare hızı yüksek olur bu sefer şavrole gibi pil tüketir oyunun ortasında kalırsın. Mesafe fazla gelir ya da alıcısı iyi çekim yapmaz sürekli takılma yaşarsın. Bilmiyorum hocam gene de yorumları iyi okumak gerek internette... Ben şimdi kablolu a4 tech bloody v7 aldım. O çok pahalı cihazlara nazaran gayet iyi duruyor ki dün razer lachesis i sinirden parçaladım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.