Şimdi Ara

ALINIK, İzmir 6000 TL civarı otomobil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• verdiğin linkteki araçlardan iki araç alınır, parçası ucuz sürüş keyfine görek yok olabildiğince ekonomik olsun çabuk elden çıkartabileyim dersen spring, konfor olsun araba sürdüğümü anlayayım dersen lancer derim...
  • verdiğim linkler örnekti. izmir içi bakıyorum. dediğin gibi aradayım. zaten param çok kısıtlı. spring pek iç açıcı gelmiyor ama tasarrufluymuş. benim kayınço aldı bi tane 94 model 3.000 e. motor çatlakmış ama adam şehirler arası yol yapıyo :) gayet memnun. lancer modeli çok düşük geldi bana. bi de bu tarz arabaların bakımları falan çok tutarmı acep?
  • Renault R serisi alma da ne alırsan al.Mitsubishi gayet uygunmuş bence , ama ben ayırt etmem gitsin yeter diyorsan , broadway en ideali.

• kardeş bende geçen sene senin gibidim altını üstüne getirdim forumun.sonra bi tanıdık denk gele 92 şahin i bana sattı.tam bi yıl oldu.ben memnunum şimdi kızcak bazıları ama masrafsız araba sonuçta.parçası ucuz.brodway bak dicem o fiyata temizini bulamazsın.iisimi tofaş yakışır sana satmaktada sıkıntı çekmezsin.paran oldumuda en iisine binersin inş.ama bu ekonomiye bu araba.saygılar
  • Tofaş yada Renault sana daha iyi gider. Japonlar falan tamam iyi arabadır ama yarın öbür gün satmak istersen uzun süre elinde tutmayacağın, piyasası diğerlerine nazaran daha geniş olan Tofaş-Renault tercihi daha olumlu olabilir. Broadway-Spring daha mantıklı olur. Flash işi sana ters gelir motor 1.7 bende vardı yakıtı bi dert zaten =)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.