Şimdi Ara

Alınık iPod Nano 6.nesil Saat Aparatı ve Ekran Koruyucu/MERSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iWatchz veya LunaTik/TikTok iPod Nano 6.nesil Saat aparatı arıyorum. Ayrıca ekran koruyucu var mı ? Mersinde hiç bir yerde bulamadım. Satan arkadaş varsa pm atabilir yorum yazabilir. SAYGILAR ...

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• http://urun.gittigidiyor.com/Turkiye-039-de-ILK-ve-TEK-ipod-nano-6gen-iWatch-YAP_W0QQidZZ43632071

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 22 Ağustos 2011; 1:12:01 >
  • Merhaba linki izlemeye aldım Lunatik iWatchz dan daha kaliteli duruyor. Kullanan arkadaşlar yorum yazabilir mi acaba ? SAYGILAR...
  • kullanmadım ama bu ürünü tasarım sürecinden beri takip ediyorum iwatchz'tan çok daha kaliteli olduğu resimlerden bile belli oluyor ki metal aksamlı zaten. uygun fiyata bulabilirseniz kaçırmayın derim. diğer modelleri içinhttp://lunatik.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man Down -- 22 Ağustos 2011; 21:04:09 >
  • Kalitesi ortada gibi :) Ama uygun fiyat yok sanırım :D zaten ürün $80 siteden alınca $25 kargoyla beraber yaklaşık 200 TL tutuyor. Gittigidiyor da satan tek satıcı 180 TL ye satıyor. Sahibinden de ise bir satıcı 99 TL ye satıyor ? hadi 180 olan anlaşılıyor ama $80 lık ürünü 99 TL ye satan satıcıdan alınır mı ?( Yani orjinal midir?)

Şimdi gittigidiyor linkini buldum.:http://urun.gittigidiyor.com/IPOD-NANO-TOUCH-6-gen-ICIN-SAAT-KITI-LUNA-TIK_W0QQidZZ43850422
    Renk seçenekleri demiş yedi renk var satıcıda fakat ürünün sitesinde gümüş siyah kırmızı ve askeri renkleri var yani orjinal değilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkykal -- 23 Ağustos 2011; 16:40:18 >

• benim de o ilan gözüme takıldı, orijinal olmadıgına nereden kanaat getirdiniz ?
  • Dediğim gibi gittigidiyordaki satışında 7 renk olduğunu belirtmiş ve alta bu 7 rengin Lunatik resmini koymuş. Fakat sadece 4 rengi var bu ürünün

Şu foto :

Bir de lunatik.com a girip bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkykal -- 27 Ağustos 2011; 17:36:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O satıcıdan 1 adet spariş ettim, bakalım gerçekmi değilmi göreceğiz
  • Evet ürün geldi arkadaşlar,

Görüldüğü gibi ürün orjinal çıktı (milimetrik hata yok) ve para'da çöpe gitmemiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 10 Ekim 2011; 21:56:46 >

• @pocemonmutlu Hayırlı olsun. çok güzel duruyor. 3. nesil nanoyu satarsam bende istiyorum bundan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.