Şimdi Ara

Alınık İphone X 1100 $

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Model #Iphone X Kapasite #64 GB İlan Türü #Alınık Kayıt Durumu #Kayıtsız Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ABD cihazı olabilir.
    fiyat yukarıda belli 400 tl iyi bir kar olur satacak için.
    ankara da olursa çok daha iyi olur.
    şehir dışı bol referanslı üyeler de olur.
    renk önemli değil.

• 1100 dolara sana satabilmesi için Amerika'da vergisiz eyaletten alması lazım. Çünkü vergi eklenince zaten o fiyata geliyor cihaz. Burada ne kadar yüksek yazanlara kızıyor isek bu kadar düşük tekliflere de kızmak lazım.
    S
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthasln

1100 dolara sana satabilmesi için Amerika'da vergisiz eyaletten alması lazım. Çünkü vergi eklenince zaten o fiyata geliyor cihaz. Burada ne kadar yüksek yazanlara kızıyor isek bu kadar düşük tekliflere de kızmak lazım.
    S

Kızılacak bir talep değil. vergisiz yerlerden alanlara hitap ediyorum belki.? nereden bilebilirsin ki?
  • vergisiz eyaletler çok fazla gidilen gezilen yerler değil bildiğim kadarıyla o nedenle çok fazla vergisiz eyaletten alıp getiren olmuyor. Bu nedenle vergi eklenince de 1100 dolara çıkıyor fiyatı. Peşin peşin 400 tl kar iyi kar dediğiniz için vergiyi hesaba katmadan konuştuğunuzu düşündüğüm için belirttim.
    Bu fiyatlara bulabilmenizin zor olduğunu düşünüyorum. İnşallah bulabilirsiniz bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fthasln

vergisiz eyaletler çok fazla gidilen gezilen yerler değil bildiğim kadarıyla o nedenle çok fazla vergisiz eyaletten alıp getiren olmuyor. Bu nedenle vergi eklenince de 1100 dolara çıkıyor fiyatı. Peşin peşin 400 tl kar iyi kar dediğiniz için vergiyi hesaba katmadan konuştuğunuzu düşündüğüm için belirttim.
    Bu fiyatlara bulabilmenizin zor olduğunu düşünüyorum. İnşallah bulabilirsiniz bu arada.

Anlıyorum teşekkürler.
  • fthasln F kullanıcısına yanıt
    Size katılıyorum. Bazı insanlar, sanki farklı bir dünyada yaşıyorlar. Dünyanın en pahalı telefonunu almak istiyorum ama herkesten de ucuza almak istiyorum diyorlar. Kendi maliyetim önemli değil, satıcının karını da ben belirlemek istiyorum diyorlar. Fiyatı dolar cinsinden yazınca, teklif ettikleri rakamın komikliğinin gizleneceğini sanıyorlar. O fiyata telefonu, ancak kar amacı gütmeyen bir tanıdığın getirebileceğini, bilmiyor değiller, aslında çok iyi biliyorlar. Biliyorlar ama yine de yılın vurgununu yapma peşindeler. 5 bin TL'ye telefon gayet rahatlıkla Türkiye fiyatına göre bin TL avantajla alınabilirken, yetinmiyorlar. Kendileri 1500 TL ucuza almalı ama ona getirecek kişi azcık da olsa kar etmemeli. Ya da ABD'ye gitmişken vergisiz eyalete gitsin, 100 $ kar etsin. Ölücü denilen telefoncular bile sıfır telefonu daha yükseğe alıyor. Uğraşmasız. Ama şunu unutuyor bu kişiler. Donanımhaber satıcıları, en az alıcılar kadar piyasayı, neyin neyden gittiğini biliyor :)

• Konu silinebilir 1150$ ye bir arkadaş ile anlaştık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O arkadaşla bende anlaşsam :))

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

O arkadaşla bende anlaşsam :))

Numarasını verebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: FullHD

quote:

Orijinalden alıntı: ender

O arkadaşla bende anlaşsam :))

Numarasını verebilirim

pm beklıyorum
    tşkler
  • ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaw adam 1100 e arıyorum diyor, size ne ? Bulur veya bulmaz, nedir bu hesap sormak.

• 940$ a aldiğım halde bu fiyata ben bile satmam

• istemek ve vermekten ziyade alıcı ve satıcıların sayısı ve nereden alındığı önem kazanıyor. Şu an sitede 5000 aşağı ilan pek yok ama satış oluyormu bence hayır. iphoneX için (usa) 5000 üstü fiyatlamada soran bile olmuyordur. 5000 aşağısı fiyatlamda ise pazarlık söz konusu oluyor. Bu cihazın şu an satılabilecek değeri 4700-4800 yani 1200-1250 dolar civarına alıcılar razı oluyor ve cihazı satın alıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthLuca

940$ a aldiğım halde bu fiyata ben bile satmam

Nerden aldınız hocam ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.