Şimdi Ara

Alınık İphone 5S Ekran Tamiri Önerisi Ve Alınık 5S Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde iki tane iphone 5s var. Birisi tamamen düzgün birisinin de ekranı kırık. Sağlam olan 5s'in ekranını çıkarıp ekranı kırık olana taktım hiçbir şekilde görüntü gelmedi. Herhalde başka arızası da var dedim ekranı ondan alıp geri sağlam olan 5s'e taktığımda artık onda da görüntü gelmedi. Kırık olan ekranın sadece sağ üst kısmı çalışıyor bir de bunu deneyeyim dediğimde telefonun aslında açık olduğunu ancak ekranın çalışmadığını fark ettim. Tekrar tekrar çıkarıp takmama rağmen başta sağlam olan ekrandan hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Dilerseniz dilediğiniz yerin ya da kısmın fotoğrafını da yükleyebilirim.

    Ne olmuş olabilir? Tamir edilebilir birşey mi bilgisi olan var mı? Tamircilere gitmeye illallah ediyorum. Çok basit bir arıza için bile ya çok yüksek ücret istiyorlar ya da hemen yenisini satmanın derdindeler. Zaten telefonun kendisi ne kadar.

    Ekranı kırık olan telefonuma da bir ekran takayım onu da kullanılabilir hale getireyim diye mümkünse orijinal değilse de el mecbur çakma 5s ekranı almak istiyorum. Duruma göre ekran ihtiyacım 2'ye de çıkabilecek :) Elinde olan müritler; ödemeyi nakit olarak yaparım. İstanbul içinde çook sapa bir yer olmadığı sürece direkt elden alırım. Kendim Esenyurt'tayım.

    Arızalı, kilitli vs ekranı çalışan iphone 5s de alabilirim ancak lütfen uygun fiyatlı olsun (100 lira civarında).

    Herkese iyi forumlar dilerim.








  • merhaba hocam. özel mesaj atmışsınız ama size yazamadım. adidas ayakkabı için özele telefon numarasını bırakırsanız arıyım

  • mfix M kullanıcısına yanıt
    Özelden yazdım hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.