Şimdi Ara

Alınık İphone 5 Garantili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece istanbul içi elden alım yapılacaktır.Garantili olması ve kutu içeriğinin eksiksiz olması lazım.Renk farketmez.
    Çizik vs için lütfen telefonun resimlerini çekip bana gösterirseniz çok iyi olur.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 32 gb beyaz genpa garantili 1 aylık değişim cihazı çiziksiz sorunsuz sıfırdan farksız 1800 tl düşünüyorum yanında kılıf ve sgp home alüminyum home button sticker hediyeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Cem ben. Satranç oyuncusuyum. Katıldığım bir satranç turnuvasında 1. oldum. Ödül olarak iphone 5 verdiler. Şuan başka turnuvadan kazandığım iphone 4s imi kullanıyorum. iPhone 5 i satıp yurtdışına gitmek istiyorum. Ürün hakkında bilgi vereyim. Orjinal Apple İphone 5 dir. 16 Gb hafızası var. Siyah renkte. Ürün KVK 2 yıl garantili. Faturalı. Yani kayıtlı telefon. Yurtdışından gelen problemli telefonlardan değil. Ürünü yarışmadan kazandığım için piyasa degerinin 200 tl altına satıyorum. Ben bu garantili ürünü 1799 TL ye satıyorum. Herhangi bir bilgi almak istiyorsanız beni facebooktan ekleyebilirsiniz. Telefon numaramı güvenlik açısından buraya yazmadım. Facebooktan atılan mesajlara hızlı cevap verebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    ALINIK KAYITSIZ 6-6S-7
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.