Şimdi Ara

Alinik iPhone 3G (Kayıtlı+Unlocked)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 adet Iphone 3G ariyorum kutulu, kayitli olmali. Ve kesinlikle de unlock olmali Italya, HonKong veya Avustralya dan gelmis fabrikadan unlock veya baksa bir ulkeden alinmis olup Turbosim veya benzeri bir SIM yoluyla kirilmis olmasi fark etmez (Turkcell ile duzgun calisssin yeter).

Kargo yoluyla alim yapmayi dusunmuyorum, kesinlikle urunu saticinin yaninda gozle gorerek arka kapagi degistirilmis bir 2G olup olmadigini ve Settings > General >About kisminda imei numarasinin hemen altinda yazan “model” numarasini kontrol ederek iphone 3G olup olmadigini kontrol etmek isterim. Urunun kutusu ve aksesuarlari tam olmali.

Saticinin dukkani varsa ve Kadikoy, Uskudar, Besiktas, Taksim veya Sirkeci gibi merkezi semtlerden birindeyse dukkandan gelip alabilirim. Yok, bana uzak (Ben Sisli deyim) bu semtler disinda bir semtte yukarda saydigim semtlere yakin uygun bir alisveris merkezinde veya benzer bir yerde bulusmayi tercih ederim.

Tekrar ediyorum kesinlikle kayitli urun ariyorum.

Kayit ettirmek icin yurt disina son bir ay icinde giris cikis yapmis ve uzerine son 2 yil icinde herhangi bir telefon kayit ettirilmemis bir pasaport lazim. Benim veya yakinlarimin pasaportu bu durumda olsa Italya dan fabrika dan unlock getirtirim zaten, degil mi?

Fiyat:
    Parayi nakit ve pesin verecegim. iPhone 3G 16GB hersey dahil (kayit + Turbosim de dahil) icin maksimum 1500YTL, 8GB icinse 1300YTL verebilirim.

Sartlara ve fiyata uymayan urunler icin pm atmassaniz cok sevinirim.

Tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzturkgem -- 20 Ağustos 2008; 21:02:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Evet tatilden dondum eger yollarsaniz pm lerinize gun icinde cevap yazabilirim.

En azindan ilanima bir tane pm bekliyordum ama hic gelmemesi beni sasirtti.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM'inize cevap verdim...
    MSN den de ulaşabilirsiniz. Lacrymatoire@hotmail.com
    PM den telefon da yollayabilirsiniz, konuşuruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.