Bildirim
alınık İKİNCİ EL gtx660 ti
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
O fiyata naptın sen iyimisin? -
iyi olmayacak ne var mucizemi bahsettiği şey 400-450 o kart için olması gereken fiyat link aşağıda pazarlıkla 450tl ye alınır
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx-660-ti-amp-edition-kutulu-faturali-127876569/detay -
quote:
Orijinalden alıntı: Negatiwe
O fiyata naptın sen iyimisin?
http://forum.donanimhaber.com/m_76281593/tm.htm asıl sen iyimisin dostum güncel ikinci el fiyatlardan haberin yok galiba herkes istediği parayı ister ama bi kartın bedeli vardır bu link biraz aydınlatıcı olur sanırım______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: Blackeagle
quote:
Orijinalden alıntı: volkanbravo
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_76281593/tm.htm asıl sen iyimisin dostum güncel ikinci el fiyatlardan haberin yok galiba herkes istediği parayı ister ama bi kartın bedeli vardır bu link biraz aydınlatıcı olur sanırım
Alıcı kişi olarak uygun fiyata kart aramanıza birşey demiyorum ama ikinci el fiyat belirlemesi yapılırken ürünün mağaza fiyatı baz alınır. O yüzden gösterdiğiniz ilan veya ilanlar emsal teşkil etmiyor. Satan kişi ürünün değerini bilmeden fiyat yazmış olabilir, ucuz satmasını gerektirecek bir kusur olabilir veya çok hayırsever bir kişidir.
Ayrıca eklediğiniz ilanda satıcının Gtx 670 için 550 TL istemesi o kartın ikinci el değerini mi gösterir? Öyleyse ben de Gtx 670 için 400 TL'den ilan açıp kartın ikinci el piyasasını yeniden belirlemiş olayım. Bu mu yani mantık?
mantık ikinci el kartların ortalama ne kadardan satıldığıdır.vatanın yüzde30 indiriminden kdv yi düşerim ona göre fiyat teklif ederim ürünün durumuna göre birde 7 serisinin çıkacak olması.mesela gtx770 1000 lira civarı gtx680 sıfırı hala 1400-1500 gösteriliyorken ikinci eli 700 gibi satılıyor.fazlasını isteyen ilanını boşuboşuna güncelleyip duruyor yani demek istediğim bazen sıfırının fiyatıda yanıltıcı olabliyor______________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_76281593/tm.htm asıl sen iyimisin dostum güncel ikinci el fiyatlardan haberin yok galiba herkes istediği parayı ister ama bi kartın bedeli vardır bu link biraz aydınlatıcı olur sanırım
Alıcı kişi olarak uygun fiyata kart aramanıza birşey demiyorum ama ikinci el fiyat belirlemesi yapılırken ürünün mağaza fiyatı baz alınır. O yüzden gösterdiğiniz ilan veya ilanlar emsal teşkil etmiyor. Satan kişi ürünün değerini bilmeden fiyat yazmış olabilir, ucuz satmasını gerektirecek bir kusur olabilir veya çok hayırsever bir kişidir.
Ayrıca eklediğiniz ilanda satıcının Gtx 670 için 550 TL istemesi o kartın ikinci el değerini mi gösterir? Öyleyse ben de Gtx 670 için 400 TL'den ilan açıp kartın ikinci el piyasasını yeniden belirlemiş olayım. Bu mu yani mantık?
mantık ikinci el kartların ortalama ne kadardan satıldığıdır.vatanın yüzde30 indiriminden kdv yi düşerim ona göre fiyat teklif ederim ürünün durumuna göre birde 7 serisinin çıkacak olması.mesela gtx770 1000 lira civarı gtx680 sıfırı hala 1400-1500 gösteriliyorken ikinci eli 700 gibi satılıyor.fazlasını isteyen ilanını boşuboşuna güncelleyip duruyor yani demek istediğim bazen sıfırının fiyatıda yanıltıcı olabliyor
Gösterdiğiniz ilandaki fiyat, ortalama değil, piyasa fiyatının altında, ölü bir fiyat. Sizin yaptığınız ortalama fiyat tespiti değil, piyasadaki en ölü fiyatı gösterip, ürünün ikinci el değerinin o olduğunu zannetmeniz.
bana güncel tarihte söylediğim fiyatın üstünde satılan bi kart gösterin? düzgtx660 lar 350 lerden gidiyor gtx660ti ikiye katlamıyor onu fiyat mantıklı bence ölü filan değil 350 desem haklısınız 400 dediğim zotağın gtx660ti si bi dönem vatan sıfırını 550 liraya sattı______________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
mantık ikinci el kartların ortalama ne kadardan satıldığıdır.vatanın yüzde30 indiriminden kdv yi düşerim ona göre fiyat teklif ederim ürünün durumuna göre birde 7 serisinin çıkacak olması.mesela gtx770 1000 lira civarı gtx680 sıfırı hala 1400-1500 gösteriliyorken ikinci eli 700 gibi satılıyor.fazlasını isteyen ilanını boşuboşuna güncelleyip duruyor yani demek istediğim bazen sıfırının fiyatıda yanıltıcı olabliyor
Gösterdiğiniz ilandaki fiyat, ortalama değil, piyasa fiyatının altında, ölü bir fiyat. Sizin yaptığınız ortalama fiyat tespiti değil, piyasadaki en ölü fiyatı gösterip, ürünün ikinci el değerinin o olduğunu zannetmeniz.
bana güncel tarihte söylediğim fiyatın üstünde satılan bi kart gösterin? düzgtx660 lar 350 lerden gidiyor gtx660ti ikiye katlamıyor onu fiyat mantıklı bence ölü filan değil 350 desem haklısınız 400 dediğim zotağın gtx660ti si bi dönem vatan sıfırını 550 liraya sattı
Buyrun, sizin 550 TL'ye satılıyor diye emsal gösterdiğiniz aynı karta ait başka bir ilan.
http://forum.donanimhaber.com/m_75892134/tm.htm
1000 lirada isterler ama dikkat edersen biriside altta dalgasını geçmiş______________________________
-
En dip fiyatı baz alıp, ortalaması budur demek şark kurnazlığından başka birşey değildir. -
takip ediyorum ben satılan kartların ne kadara satıldığına bakarım bulun bana güncel 450 den fazlaya 660ti satan İKİNCİ EL piyasasını birlikte belirleyelim ben 500 verdikten sonra 670 alırım kaldıki kaç tana satıldı 500 e 550 ye en kralı 600 e ______________________________
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
bana güncel tarihte söylediğim fiyatın üstünde satılan bi kart gösterin? düzgtx660 lar 350 lerden gidiyor gtx660ti ikiye katlamıyor onu fiyat mantıklı bence ölü filan değil 350 desem haklısınız 400 dediğim zotağın gtx660ti si bi dönem vatan sıfırını 550 liraya sattı
Buyrun, sizin 550 TL'ye satılıyor diye emsal gösterdiğiniz aynı karta ait başka bir ilan.
http://forum.donanimhaber.com/m_75892134/tm.htm
1000 lirada isterler ama dikkat edersen biriside altta dalgasını geçmiş
Tatmin olmadıysanız yeni bir ilan daha göstereyim,
http://forum.donanimhaber.com/m_76312085/tm.htm
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-zotac-gtx660-ti-amp-edition-19-ay-garanti-full-kutu-fatura-127822578/detay al hocam sana güncel fiyat 450 ye her türlü alınır emin olunbi sn zaten alınıyomuş adam get açmış %7 indirin fiyatı bide
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolkanCOO -- 12 Haziran 2013; 13:16:01 >______________________________
-
Elinde 660 ti kart bulundurupta burda arkadaşın almak istediği fiyata ahkam kesmek kolay önce elinizdeki kartı satın koydunuz fiyattan sonra gelir yorum yaparsınız ha nvidia yeni çıkardığı seriyle size kazık atmışsa o zaman muhatabınız onlar olsun alıcıyken farklı satıcıyken farklı yorum yapmayın arkadaşın istediği fiyat makul ki oda talepten ibaret kimseyi zorlamıyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
E bulmuşsun ne güzel, al kardeşim o zaman. Ben zaten sana o fiyata alamazsın diye bir ifade kullanmadım. Ortalama fiyat tespitinde izlediğin yol yanlış. Piyasadaki en ölü fiyatı ortalama fiyatmış gibi gösterip, bu ürünün ederi budur demen yanlış. Ayrıca ortalama'nın kelime anlamını biliyorsun değil mi?
ortalamanın kelime anlamını bilen arkadaş söylermisin bana sence İKİNCİ EL gtx660 ti ne kadar etmeli? hadi dip fiyatını bırak satan en fazla ne kadara sattı?______________________________
-
quote:
quote:
quote:
E bulmuşsun ne güzel, al kardeşim o zaman. Ben zaten sana o fiyata alamazsın diye bir ifade kullanmadım. Ortalama fiyat tespitinde izlediğin yol yanlış. Piyasadaki en ölü fiyatı ortalama fiyatmış gibi gösterip, bu ürünün ederi budur demen yanlış. Ayrıca ortalama'nın kelime anlamını biliyorsun değil mi?
ortalamanın kelime anlamını bilen arkadaş söylermisin bana sence İKİNCİ EL gtx660 ti ne kadar etmeli? hadi dip fiyatını bırak satan en fazla ne kadara sattı?
Anlıyorum ki yazdıklarımdan hiçbirşey anlamamışsın. Bilmiyorum belki de anlamak istememişsindir. Sen önce ürününün ortalama fiyatı derken ortalamayı neye göre aldığını bir izah et. En dip fiyatı bu desen birşey demiyeceğim. Ortalama fiyatı dediğin için haliyle yanlış anlaşılıyor. Aynı şeyi tekrar takrar yazdım ama umarım bu sefer açıklayıcı olmuştur ve kullandığın yanlış ifadenin farkına varmışsındır.
Bu arada örneği Gtx 670 olarak verdiğinden Gtx 670 için konuşuyoruz. Hatta daha yüksek fiyattan ilan göster demiştin de bir çırpıda iki tane Gtx 670 ilanı koymuştum önüne. Hafızan biraz zayıf sanırım.
hafızam iyidir merak etme o yönde sıkıntı yok.ama senin beni yada benim seni anlamadığım kesin sana göre fiyat dip bana göre normal bir kişi senin yorumlarını desteklemiş anladığım kadarıyla bir kişide benimkisini anlayacağın olay anlayıp anlamama değil sen satıcısın ben alıcı aynı frekanslara gelemiyoruz sadece sorun bu. benim bu kartlara vereceğim fiyat budur nasıl satıcı diyoki fiyatım bu satılmazsa kullanırım.benimde aciliyetim yok 760 çıkınca zaten düşecek fiyatlar işin doğası gereği.insanlar işte bunu anlamak istemiyor______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X