Bildirim
Alınık IEEE 1394 Firewire ve SD Ram
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
bu IEEE 1394 nedir ne işe yarar ? -
dv cam'i pc'ye bağlamak için gerekli bir card. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Aradığın sağdaki parçaysa bende var hiç kullanılmamış ama İstanbulda değilim
-
evet aradığım sağdaki parça
markası nedir acaba kartın ve nerde oturuyorsunuz?
bir de fiyat verin tabi uygun birşey olursa düşünebilirim ama bu parçalar çok pahalı olmadığından kargo masrafı falan astarı yüzünden pahalıya gelir.______________________________
-
Baktım kartın üstünde marka yok. Bana başka bir parçayla beraber bir arkadaş hediye etmişti sanırım dolayısı ile kutusu da yok bakıp söyleyeyim size. Ancak şekil itibarı ile şuna çok benziyor sanırım Manhattan olabilir markası.
Şu anda Bandırma'dayım (Balıkesir). Fiyat olarak size uygun bir şey söyleyin anlaşırız -
verdiğin linktekine benziyor evet. o sitede 24 YTL'ye var s-link marka kdv dahil. dolayısıyla sana verebileceğim fiyat kargo parasınıda hesaba katarsak 15'i geçemez. karar senin. ______________________________
-
Üstad bana bi GeForce2 Mx serisi bir kart bulsan da yollasan çok makbule geçer zaten o fiyatlarda geziyorlar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X