Bende ki psp ve aparatları ile I mate Jam Taksaı yapacak var mı? ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 7 128 GB 2900 TL 21 AY garantilidir. İkinci el Galaxy s4 Soon İndirim Galaxy Note TR Garantili 1450 TL HTC desire HD Satılık Nakit Son 900 TL İphone 4 ile takas da olur
cep tel teklifleri de olur.... ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 7 128 GB 2900 TL 21 AY garantilidir. İkinci el Galaxy s4 Soon İndirim Galaxy Note TR Garantili 1450 TL HTC desire HD Satılık Nakit Son 900 TL İphone 4 ile takas da olur
bende 30gb Creative Mp3 player var. ustune biraz da para verebilirim eger bu sekilde bi takas dusunursen pm at
30 gb creative link var mı msndeyim serkan@kesifkent.com ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Iphone 7 128 GB 2900 TL 21 AY garantilidir. İkinci el Galaxy s4 Soon İndirim Galaxy Note TR Garantili 1450 TL HTC desire HD Satılık Nakit Son 900 TL İphone 4 ile takas da olur
linkini aramadim ama aratirsan bulabilirsin saniyorum. rengi beyaz. bir de serkan bu nasil msn adresi anlayamadim