Şimdi Ara

Alınık hosting firma ve hesapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ajansımız altında faaliyet gösteren Hosting firmamızın portföyünü genişletmek amacıyla hosting firması veya hosting hesapları satın alınacaktır.
    İlgili olan arkadaşların fiyat tekliflerini bekleriz.
    Linux / Windows ayırımı yapılmamakta olup çalıştıkları ana firmalara yıllık ödeme yapmış olan hosting firmalarının da bu masrafları peşin olarak karşılanacak ve hesapları devralınabilecektir.
    İşyerimiz sabit olup, ajans olarak reklam ve yazılım sektöründe hizmet vermekteyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webgenie -- 4 Ocak 2007; 17:48:55 >

• pm Attım
  • merhaba firma bilgilerinizi verebilirseniz size bir tanıdığımı yönlendirebilirim,

pm ile veya serkan@pozitifsolutions.com

mail adresim:)

hazır 100+ müşteriside bulunmaktadır.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: webgenie

Ajansımız altında faaliyet gösteren Hosting firmamızın portföyünü genişletmek amacıyla hosting firması veya hosting hesapları satın alınacaktır.
    Linux / Windows ayırımı yapılmamakta olup çalıştıkları ana firmalara yıllık ödeme yapmış olan hosting firmalarının da bu masrafları peşin olarak karşılanacak ve hesapları devralınabilecektir.
    İşyerimiz sabit olup, ajans olarak reklam ve yazılım sektöründe hizmet vermekteyiz.

1 Mesajınız var, Firma hakkında hiçbir bilgi vermemişsiniz, web adresi belirtmemişsiniz..

Biraz sizden bilgi rica etsek nasıl olur?
  • destek[@]klavyehosting.com mail adresimizden bizimle irtibata gecin bi görüşme yapalım isterseniz
  • merhaba info@ves-bilisim.com eklerseniz görüşelim
  • herkes firmasını satıyor sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • firmayı degil ama bazı yollamam gerekenler vardı bos yolluyacagıma boyle degerlendirmeye alabilirim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: gmail83

firmayı degil ama bazı yollamam gerekenler vardı bos yolluyacagıma boyle degerlendirmeye alabilirim :)

ama firma istiyor arkadaş ben görüştüm kendisi ile devren satılık bir yer istiyor
  • quote:

portföyünü genişletmek amacıyla hosting firması veya hosting hesapları satın alınacaktır.

su yazısına göre hareket etmiştim bende neyse kalsın o zaman

müşterileri boş boş yolluycaz bizde napalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: webgenie

Ajansımız altında faaliyet gösteren Hosting firmamızın portföyünü genişletmek amacıyla hosting firması veya hosting hesapları satın alınacaktır.

İlk önce size hayırlı olsun diyorum. Yeni bir sektöre adım atmışsınız. Benim belirtmek istediğim konu bu konunun ne kadar etik olduğu. Müşteriler x firmasına güvenmiş onlardan hizmet almış. Sizin onların müşterilerini parasını verip almanız çok doğal bir istek. Ama bence müşterilerinin hosting hesaplarını başka bir firmaya vermek isteyenlerin düşüncelerini hiç etik bulmuyorum.

Müşteri bir sabah kalkıyor maillerine bakıyor ve mailde şu yazıyor. "Sizin hosting hesabınız y firmaya geçirilmiştir. Bundan sonra muhatabınız onlardır." Bence sizle bir sözleşme yapmış müşteriye bu haksızlıktır.Siz bu sözleşmeyi gereği gibi ifa etmek zorundasınız. O müşteri büyük araştırmalar sonucu sizinle çalışıyor ve bence süresi bitene kadar o hizmeti siz vermelisiniz.

Burada şu ayrıntıya da değinmek istiyorum. Bu işleri bırakmak isteyen hosting firmalarının hesaplarını devretmesi bu söylediklerimin dışındadır.Nede olsa müşterileri ortalıkta bırakıp kaybolmaktan iyidir.

önemli:Bu mesaj bu mesajım bu forumdaki kimseyi eleştirmek için yazılmamıştır. Konu hakkımdaki genel görüşümdür.

Son olarak size yeni yatırımınızda başarılar diliyorum. Saygılarımla.

Yusuf Okur

• Doğru haklısınız bir bakıma ama, olaylar bazen istenildiği gibi olmuyor, terslikler olabiliyor. Müşteriye kapatıyoruz deyip, hosting hesaplarını sıfırlamaktansa, devretmek en mantıklısı.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.