Şimdi Ara

ALINIK HD 5770 VAPOR X GDDR5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Yalova
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    forumlarda fiyat araştırdım genelde üç aşşa beş yukarı 100-140 tl demişler ucuk teklifler atmayın.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 25 Nisan 2013; 10:50:18 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 100 tl mi varsa 3 tane alayım
  • 100 liraya sana bi hd4670 satarım ben dostum
  • Muhalefet cıkarmayın üç aşşa beş yukarı diye belirttim yani 100-140 tl arasında satılıyor gelipte 200 tl demesinler diye özellikle belirttimde
    brain.dll not found...

• üç aşağı beş yukarı yazarken fiyatın ortası yazılır ayrıca hd5770 in fiyatı 120 - 140 arasıdır yetişin komşular mezarcı var
  • Tamam sen haklısın ticaret senden sorulur okey ?

İlan hala günceldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nefrelius -- 25 Nisan 2013; 10:52:25 >

• bulabildinmi bu karttan merak ettim. bence pek kasmaya değmez 3-5 biriktire biriktire 7770 almak daha mantıklı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    POWERCOLOR HD 6850 SATILDI
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vapor'dan daha iyi bir model isterseniz;
    http://forum.donanimhaber.com/m_75508759/tm.htm
  • HD 5770 NMKYLDRM adı arkadaştan 120 tl ve kargo satıcıdan şeklinde alınmıştır...
    Bir eşyanın değerinden fazla para isteyen insanlarcidden ticaretci olamz :/

• Yalnız bu HAWK gerçi size fark etmez çünkü neyin ne olduğunun farkında değilsiniz 3850 de yollasak size inanacak gibi duruyorsunuz ben zaten böyle birine bu kartı satarak karta yazık etmem siz rahat olun.
  • 180 e 7770 aldim 1 ay once sen bu kafayla hawk ını bi ömür boyu yazık etmessin zaten rahat ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geltuzat

180 e 7770 aldim 1 ay once sen bu kafayla hawk ını bi ömür boyu yazık etmessin zaten rahat ol

Fake profil de geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

180 e 7770 aldim 1 ay once sen bu kafayla hawk ını bi ömür boyu yazık etmessin zaten rahat ol

Fake profil de geldi.

ayy akıllı çocuk nasıl anladın ? kimin fake iyim ustteki arkadasın fake iyim galiba ben :) bi mesajlarima konularıma bak istersen :) laf oturunca tabi ne diceğini bilemedin sende haklısın :)

• quote:

ayy akıllı çocuk nasıl anladın ? kimin fake iyim ustteki arkadasın fake iyim galiba ben :) bi mesajlarima konularıma bak istersen :) laf oturunca tabi ne diceğini bilemedin sende haklısın :)

Güldürdün liseli konularına bakayımmış sen benim profili incele istersen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inuh

quote:

Güldürdün liseli konularına bakayımmış sen benim profili incele istersen?

yok canım kalsın sen konuyu ordan oraya sıçratmaya devam et. herhalde sahibinden.com un sahibisin 5770 hawk ını 250 tl den açık arttırmaya çıkar şimdi bende o ara profiline bakıp sana olan saygımı pekiştireyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 26 Mayıs 2013; 23:06:57 >
  • quote:

yok canım kalsın sen konuyu ordan oraya sıçratmaya devam et. herhalde sahibinden.com un sahibisin 5770 hawk ını 250 tl den açık arttırmaya çıkar sen şimdi bende o ara senin profiline bakıp sana saygımı pekiştireyim

Tamam liseli konuyu oraya buraya çeken sensin, sıvama bari bırak öyle kalsın.
  • @inuh

neyin polemigindesin bilmiyorum ama bana hd 5770 lazımdı vapor x olsa işimi daha iyi görüyodu ama düz hd 5770 de işimi görecegi icin aldım hawk ın ne oldugunu ne işe yaradıgınıda biliyoruz cahil degiliz merak etme ama verecegim para max 120 di ve istedigim kartı aldım. istersem giderim hd5450 ye 1 milyar veririm bu kmseyi ilgilendirmez.

Konu silinebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.