Şimdi Ara

Alınık HD 3850 512 Mb 90 YTL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bi arkadaşıma almak üzere 3850 512 mb arıyorum. Marka-Fiyat-Fatura ve Garanti durumlarını lütfen Pm yoluyla bana ulaştırın ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler..
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Ticaretin ilk kuralı;
    Malın ücretini satıcı belirler..
  • satıcı satacağı rakamı belirleyebilir ama alıcınında belirlenen fiyata alıp almama lüksü vardır. fiyatlar anormal olunca alıcıda olması gereken fiyatı belirleyebiliyor.neticede kimse kimseye zorla ne mal veriyor nede malzeme alıyor
    sonradan aklıma geldi arkadaşımız bu fiyattan ürünü alsın aldıktan sonra olmak kaydıyla aynı tip ürün banada lazım aynı fiyattan bende alabilirim.ilan kirliliği olmasın diye buraya yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mosquito -- 4 Eylül 2008; 10:37:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fatih!

Ticaretin ilk kuralı;

Malın ederini, piyasanın ne durumda olduğunu biliyosa malın ücretini alıcı da belirleyebilir

• quote:

Orjinalden alıntı: saddamx

quote:

Ticaretin ilk kuralı;

Malın ederini, piyasanın ne durumda olduğunu biliyosa malın ücretini alıcı da belirleyebilir

ya da piyasayı kendi belirlemeye çalışıyorsa...<3
  • Kimsenin piyasayı belirlediği yok arkadaşım 3850 nin ederi bu kadar zaten forumda daha önceden de satıldı. Sen biraz araştır. He yine kirletmek istiyosan konumu buyur gel beklerim

• http://forum.donanimhaber.com/m_26257800/tm.htm

100 liraya ck ıyı bır karttır kendınden oc lı ve dahada ılerı gıdıyor bı bak ılana ıstersen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: dirkpitt19788

http://forum.donanimhaber.com/m_26257800/tm.htm

100 liraya ck ıyı bır karttır kendınden oc lı ve dahada ılerı gıdıyor bı bak ılana ıstersen

Kaçırdık yaw tüh teşekkür ederim bu arada

• Evet öyle ama...
    Sadece İLAN FİYATINI satıcı belirler, son fiyatı mutlaka ve mutlaka alıcı belirler.

quote:

Ticaretin ilk kuralı;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilidan -- 6 Eylül 2008; 17:37:40 >
  • 90 ytl ye satan cıksın walla bende alıcam...
  • Sıfır Powercolor HD3850 bile 139 YTL olmuş zaten. 90 YTL çok afaki bir rakam değil. 100 liraya ise çok rahat bulunabilmesi lazım.
    http://www.nakitsepet.com/asp/show_stock.asp?product=AX3850%20512MD3
     Alınık HD 3850 512 Mb 90 YTL!!!

• 110ytl ye peşi para 3850 palit var hyper m.
    en kötü ihtimal onu alırsın. eksende oem kağıtta gördüm tükkanın kapısında :)

Palit-i duyan ve ögggk diyen arkadaşarımız.

3850 PCS Powercolor 512MB ve
    3850 Hyper Memory Palit 256Mb test ettim ohalık bi fark göremedim.

tek sıkntı 1280-1024 üstü çöz. ve full-extra grafiklerde olur.
    9600Gt gibi perf. vermez ama. güncel oyunları medium-hign arası oyatır.

Crysis 18fps idi Hi. Medium. 25 gibiydi.
  • Helal sana dostum. Sonunda gercek fiyattan ürün arayan bi alıcı gördüm aynen benim gibi. HD3850 nin edecegi esas fiyat budur iste. Fazlası haram.
    Yaw alan varsa ögretmen arkadasıma ait sapphire hd3870 512mb gddr3 kartı 120 yTL den vercez. full+full kutu, tekmardan garanti ve 7-8 aylık. Pazarlık kesinlikle yoktur haaaa...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penguen35 -- 14 Eylül 2008; 3:31:00 >
  • Kartların 0'larının ne kadara satıldığı malum o yüzden aradığım fiyat normal

• quote:

Orjinalden alıntı: tutunsatar

Helal sana dostum. Sonunda gercek fiyattan ürün arayan bi alıcı gördüm aynen benim gibi. HD3850 nin edecegi esas fiyat budur iste. Fazlası haram.
    Yaw alan varsa ögretmen arkadasıma ait sapphire hd3870 512mb gddr3 kartı 120 yTL den vercez. full+full kutu, tekmardan garanti ve 7-8 aylık. Pazarlık kesinlikle yoktur haaaa...

Arkadasim size PM atamiyorum, kart satildi mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.