Şimdi Ara

Alınık gtx 760/770/950/960 veya rx460

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim kartlardan birini alıcam. Uygun fiyatlı satan arkadaşlar mesaj atabilir. Referansı benden yüksek olanlardan önce havale benden düşük olanlardan önce ürün şeklinde ya da elden satın alıcam. Absürt fiyatlar isteyecek arkadaşlar lütfen uzak dursunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2gb Sapphire RX 460 satıyorum 14 ay garantili 500 TL ye kutu fatura tam

• Pm cevaplandı hala aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command44 -- 18 Mart 2018; 22:31:57 >
  • Evga Gtx 960 4 gb ftw var elimde. Full kutu ve görüntü almak dışında kullanılmıyor. Teklifini bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: madhearted20

2gb Sapphire RX 460 satıyorum 14 ay garantili 500 TL ye kutu fatura tam
    Siz bu kartı yeni aldınız neden satmak istiyorsunuz bilgi verir misiniz?

• hakkopowa kullanıcısına yanıt
    Ürün satıldı ama yinede cevap vereyim. Ürünü lga 775 sistem için aldım. Şöyle bir sorunla karşılaştım. Ürün powerdan ekstra besleme almıyordu. Takıyorum çalışıyor oyunlarda dakikada 1--2 kez görüntü gidip geliyordu anlik olarak. Araştırmalarim sonucu pci-ex slotunun ekran kartını tam besleyemediği kanısına vardim. Ekran kartı 75 watt maksimum güç tüketiyor lga775 sistemde pci-ex slotu 35 watta kadar güç verebiliyor.Kartı 1155 sistem kullanan bir arkadaşıma sattım sorunsuzca kullanıyor şuan. Bende lga775 sistemim için aynı marka rx560 aldım powerdan besleme alıyor ve sorunum çözüldü.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.