Şimdi Ara

ALINIK GTX 1070-1080 (1500-2000TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    GTX1080 İÇİN 1850-2000

TL VERİRİM.FOUNDERS EDİTİON YADA MSİ ARMOR GİBİ SAÇMA SAPAN MODELLER HARİÇ OLACAK.SADECE BELİRLİ ÖZEL KARTLARA (HOF GİBİ) BİRAZ ÜZERİNDE ÜCRET ÖDERİM.PİYASAYI BİLİYORUM VE PİYASA UMURUMDA DEĞİL. ÇÜNKÜ KARTLARIN EDERİ BU. İKİ GÜN ÖNCE 900TLYE GTX1060 ALDIM. ELİME FAZLADAN PARA GEÇTİ DİYE DAHA ÜST MODELE GEÇMEK İSTİYORUM.İLANIM HER TÜRLÜ KÖTÜLEMEYE VE YORUMA AÇIKTIR. SAYGI ÇERÇEVESİNDE YERDEN YERE VURABİLİRSİNİZ. ZİRA SÖZ MECLİSTEN DIŞARI BEN SİZLERİN BEŞ PARA ETMEZ KARTLARINIZA HAKETTİKLERİ YORUMLARI ATIYORUM ZATEN. ŞİMDİ BENİM İSTEDİĞİM FİYATA KART VERMEYENLER ZATEN KENDİ İSTEDİKLERİ FİYATA SATAMAYACAK. HAFTALARDIR YAYINDA OLAN YÜZLERCE BİNLERCE KEZ GÖRÜNTÜLENİP HALA SATILAMAYAN KARTLAR BUNA EN GÜZEL ÖRNEK. ŞİMDİ BU FİYATA VERMEK İSTEMEYENLER İKİ AY SONRA BU FİYATA DA SATAMAYACAKLARINI BİLİYORLAR AMA İNSAN UMUTLARIYLA YAŞAR. SONUÇTA UMUT FAKİRİN EKMEĞİDİR. BEN UMUT EDER İKİ AYA BU FİYATA ALIRIM SİZ UMUT EDER 12 AY DA GEÇSE O FİYATA SATAMAZSINIZ

• hocam 1060 kartını satıyor musun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hemato

hocam 1060 kartını satıyor musun.

aradığım fiyata kart çıkarsa aldığım fiyat olan 900tlden kargo dahil satacağım
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    1060'ı ben o fiyattan alayım hocam. En azından birimizin işi görülsün :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Ben ederi fiyattan satmaya hazırım yeterki istediğim kartları ederi fiyattan alabileyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sizin mesajları görüyorum hep. Ne yazık ki bu aralar oyun için ederine kart almak imkansız. Mining işleri şu an para kazandırıyor durumda.
    Açıkçası kart sahiplerine de kızamıyorum. Sonuçta herkes kendi karına bakıyor. 1500-1800TL fiyatlar ile RX 480-580 ilanları var.
    Alan olduğu sürece de olacak. Yok alan olmaz ise yine bir zararı yok. Zaten adam onu 1000-1200TL'ye almıştır. Kullanır.

Firmalar dahi fahiş fiyattan satış tapıyor. Son kullanıcı tabi ki bu durumu değerlendirir.

Valla ben oyun için kart almaktan sanırım artık vazgeçiyorum. Amazon'dan bir tane RX470 ön siparişim var. Eğer o fiyattan birkaç ay içinde gönderirlerse ne ala.
    Yoksa stoğa girecek kartlar da Türkiye'de ucuz olmayacaktır. Başka bir forumdaş GTX 1060 için firmadan 1690TL fiyat aldığını yazmış. Durum belli yani.

PS4 Pro siparişi vereceğim sanırım. En azından PS özel oyunları oynayıp biraz keyif alırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 6 Temmuz 2017; 13:42:25 >

• quote:

Hocam sizin mesajları görüyorum hep. Ne yazık ki bu aralar oyun için ederine kart almak imkansız. Mining işleri şu an para kazandırıyor durumda.
    Açıkçası kart sahiplerine de kızamıyorum. Sonuçta herkes kendi karına bakıyor. 1500-1800TL fiyatlar ile RX 480-580 ilanları var.
    Alan olduğu sürece de olacak. Yok alan olmaz ise yine bir zararı yok. Zaten adam onu 1000-1200TL'ye almıştır. Kullanır.

Firmalar dahi fahiş fiyattan satış tapıyor. Son kullanıcı tabi ki bu durumu değerlendirir.

Valla ben oyun için kart almaktan sanırım artık vazgeçiyorum. Amazon'dan bir tane RX470 ön siparişim var. Eğer o fiyattan birkaç ay içinde gönderirlerse ne ala.
    Yoksa stoğa girecek kartlar da Türkiye'de ucuz olmayacaktır. Başka bir forumdaş GTX 1060 için firmadan 1690TL fiyat aldığını yazmış. Durum belli yani.

PS4 Pro siparişi vereceğim sanırım. En azından PS özel oyunları oynayıp biraz keyif alırım.

Bir iki aya göreceğiz o fırsatçıları. Birde şöyle bi fikir duyuyorum. şimdi rx kartımı 1700e satar iki ay sonra aynı karttan 900 e alırım. umuyorum o sonradan alacakları kartlar taksiden bozma araba gibi ölme noktasına gelmiş olur içlerinde patlar. Çoğu ilan satılmıyor bile. ilan açmak ürün satmak değildir. binlerce gösterim alan ama hala satılmayan kartlar var. bilinmelidir tek kartla mining de olmaz. klasik türk zekası. hızlı yoldan para kazanma hayali. Biz salağız zaten bilmiyoruz. tabi elektrik bedava ülkede. kartlarda yıllarca aynı performansı veriyor yada bu coinlerin kazancı hiç değişmiyor. hayal işte. ilana yazdığım gibi. piyasa umurumda değil. şimdi istediğim fiyattan bana vermeyen kendi istediği fiyattan zaten satamayacak. çok istisna olur özel sebeple alacak olan biri çıkar gerisi ellerinde patlar. piyasa normala dönünce ise mesela 1070 ler için 1400 isteyene kızacak insanlar. birileri demez mi yeni gelecek ekran kartı partileri daha pahalı olacak diye. malı satamayacağını anladı tabi. alana müstahak ne diyelim. Adam kazık mala alışmış demekki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [ALINIK]GTX 1070
    3 yıl önce açıldı
    ALINIK GTX 1080 - 1080 Tİ
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://www.amazon.co.jp/gp/aw/d/B01H725IDM/ref=mp_s_a_1_2?ie=UTF8&qid=1499737839&sr=8-2&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords

Beklerim diyorsan 3 Ağustos-15 Ağustos arası kargolama var 1750 ye geliyor.

• Yahu sen niye bu kadar sinirlendin? Ederi, hakkı diye bir şey yoktur, arz-talep durumu var sadece. Tencerenin dibindeki fasulye gibi kartlar, az sayıda var, talibi çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

quote:

Ben ederi fiyattan satmaya hazırım yeterki istediğim kartları ederi fiyattan alabileyim

Hocam selam. Eğer sen şu an 1060 kartını 900'e satmıyorsan demek ki 1060 kartının değeri senin için 900'den fazladır.

E diğer kişiler için de ellerinde olan ekran kartlarının değeri senin gibi düşündüklerinde fazlalaşıyor.

Birilerine sisnirlenmişsin ama sinirlendiğin kişi aslında tam olarak sensin gibi olmuş :)

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

Yahu sen niye bu kadar sinirlendin? Ederi, hakkı diye bir şey yoktur, arz-talep durumu var sadece. Tencerenin dibindeki fasulye gibi kartlar, az sayıda var, talibi çok.

hangi arz hangi talep? arada istisna maden hayalperestleri çıkıp kartlara saçma paralar veriyor diye gerçekten kartların satıldığını mı düşünüyorsunuz? ilanlara göz attınız mı? bir hafta önce 1800 istenen 480 ler için 1550 istenen ilanlar çıkmaya başladı. ha hala 1800 isteyen sözüm ona fırsatçılar da var ama istemek bişey ifade etmiyor.bak mesela bi ilan örneği vereyim. link atmıyorum saygı değer forum adminleri yine ilan kötülemekten ceza verecekler. gtx 1070 ilanı var. evga ftw. 1640 defa görüntülenmiş ama satılmamış. bu mu talep.yada bir asus 1070 var. an itibari ile 2789 defa görüntülenmiş. demek talep o kadar fazlaki satıcı kime satacağını bilemiyor. komik olmayın. ederi var diyosam var. bu fiyatlara binde bir alıcı çıkar ama oda talep olarak adlandırılmaz. 1070in ederi modeline göre 1600den fazla değil. rx480 in ederi modeline göre 1200den fazla değil. bu fikrime forumun %90ı katılır. katılmayanlarda malum kart sahipleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

quote:

quote:

Hocam selam. Eğer sen şu an 1060 kartını 900'e satmıyorsan demek ki 1060 kartının değeri senin için 900'den fazladır.

E diğer kişiler için de ellerinde olan ekran kartlarının değeri senin gibi düşündüklerinde fazlalaşıyor.

Birilerine sisnirlenmişsin ama sinirlendiğin kişi aslında tam olarak sensin gibi olmuş :)

Saygılar.

1060ı satmamamın sebebi ederi hakkındaki fikirlerim değil. napayım elimdeki 6870i mi kullanayım. ''Ederi'' fiyattan istediğim kartı alırsam ederi fiyattan satarım. mantıken zaten iki tane 900tlden 1060 al 1800tlye 1080 performansı ediyor. teknik olarak 1060 sli destekli olmasa da bu linki buraya bırakıyorum ''fiyatları üzerinden'' 1070 ve 1080 sahipleri utansın diye

https://www.youtube.com/watch?v=pzOrsQM7ImA

Bunu söyleyerek sen komik oluyorsun. Hoşuna gitmediği için bariz olanı inkar ediyorsun. Söylediğin 2 tane istisna, ekran kartlarında madencilik yüzünden ekran kartı kıtlığı yaşandığı, bunun neticesinde piyasadaki az sayıda kartın tartışmasız fiyatlarının ciddi arttığı gerçeğini değiştirmiyor. 1600 liraya sıfır satılan 9 adet evga gtx 1070 kartı 1900 liraya çatır çatır sattım. Buna arz talep deniyor, öğrenmiş ol bahaneyle

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

quote:

quote:

Saygılar.

1060ı satmamamın sebebi ederi hakkındaki fikirlerim değil. napayım elimdeki 6870i mi kullanayım. ''Ederi'' fiyattan istediğim kartı alırsam ederi fiyattan satarım. mantıken zaten iki tane 900tlden 1060 al 1800tlye 1080 performansı ediyor. teknik olarak 1060 sli destekli olmasa da bu linki buraya bırakıyorum ''fiyatları üzerinden'' 1070 ve 1080 sahipleri utansın diye

https://www.youtube.com/watch?v=pzOrsQM7ImA

Ben de elimdeki 2015 model titanyum fiestayı 20.000 TL'ye satacağım. Ama birisinin bana 2016 Golf'ünü ederi olan 35.000 TL'ye satması lazım. :D

Ben şu an sence neden 20.000'e satmıyorum fiestayı?
    ...

Sebep ikimizin de aynı. Senin bu ilanda yaptığın ve de bende konuya mesaj isteği doğuran şey ise "milletin malı değersiz, ucuza kapatayım, benim malım değerli ucuzdan gitmesin" düşüncesi.

Bu benim düşüncem. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sir Wilde

Bunu söyleyerek sen komik oluyorsun. Hoşuna gitmediği için bariz olanı inkar ediyorsun. Söylediğin 2 tane istisna, ekran kartlarında madencilik yüzünden ekran kartı kıtlığı yaşandığı, bunun neticesinde piyasadaki az sayıda kartın tartışmasız fiyatlarının ciddi arttığı gerçeğini değiştirmiyor. 1600 liraya sıfır satılan 9 adet evga gtx 1070 kartı 1900 liraya çatır çatır sattım. Buna arz talep deniyor, öğrenmiş ol bahaneyle

fikrime katılmayan %10luk kart sahibi grubundansınız işte. bende zamanında dolar ucuzken 1700e aldığım asus x550jk modelini bir yıl sonra 1650ye sattım. o zamanlar insanlar o laptopa 2000tl fiyat çekiyordu. onlardan da satan oldu mutlaka ama her 50 ilandan belki sadece 1 tanesi. ben ilanı açtığım akşam en az 4-5 kişiyle görüşüp sabahında satarken o 50 ilandan 49u ya laptobunu satamadı yada bi süre sonra tıpış tıpış 1600ün bile altına indi. 1070e 1900 verenin aklına yanayım. özel bi sebebi yoksa alanın onun adına üzülürüm. dediğim gibi. istisna alıcı. bi önceki yorumumda yazdığımı okuyun derim. bakın 100 200 yada 500 demiyorum. adamın ilanı 2700 küsür defa görüntülenmiş. ama alıcı yok. kazara birisi çıkacakta alacak. sizin o kartı o fiyata satmanız herkesin satacağı anlamına gelmez. ne kadar savunduğunuz önemli değil. ilan açıklamasında da belirttiğim gibi. nasıl ki herkes ilanında fiyat yazmakta özgür ben bu fiyata alıyorum. yorumla kötülersiniz yada savunursunuz benim için farketmez. 1060 şimdilik idare ediyor. iki ay sonra ben bunu 750ye satar aldığımdan 150 tl aşağı veririm ama şimdinin 1070-1080 yada 470-480 satıcıları fiyatlarını şuan istedikleri fiyattan 500-600 tl aşağı indirmeye mahkum olacaklar. varsın indirmesinler. satamazlar olur biter.

• Rx 480 kartımı 1700TL ye sattım hocam mesaj atıp laflar söylemiştiniz şurada not olarak kalsın.
  • mining yapıp kartları hırpalayın sonra sonra sattım deyip sevinirsiniz inş. mining yaptiğınızıda söylüyorsunuzdur o kartlar gece gündüz 70 80 derece dur durak bilmeden calisiyor bu havalarda alan kişinin elinde patlamazmı kul hakkına girmeyin lütfen.

he bu arada ben mining yapmıyordum zaten diyenlerde yeni seri kartlar gelmeden elden cikarsinlar bir an önce onlarda patlamasin aman ha zaman k@r günüdür bitince görürüm sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cehester -- 11 Temmuz 2017; 22:32:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SMTZHR

Rx 480 kartımı 1700TL ye sattım hocam mesaj atıp laflar söylemiştiniz şurada not olarak kalsın.

kartı satamayıp rezil olmamak için ''forum dışına satıldı'' ibaresi yerleştirenlerdensiniz sanırım. üzücü. notunuzun zerre kadar önemi yok benim için. eğer gerçekten birileri 480e 1700 veriyorsa bu onların çılgınlığı. sanmayın yorumunuzu dikkate alıyorum zira satmadığınız yada satamadığınız kart için ''satıldı'' ibaresi koyduğunuz gerçeğine olan inancım değişmeyecek. çünkü forumda an itibariyle 1550tl ye rx480 ilanı varken kimsenin sizin kartınıza talip olmayacağı su götürmez bir gerçek.
    not olarak kalsın bu cevabım. belki utanıp tekrar cevap yazma zahmetine girmez yada yorumunuzu silersiniz

3 günde 9 kart satıldı dostum. Alacak adamın alternatifi yok çünkü. Ben senin istediğin fiyattan almak istemene birşey demiyorum ama ortada bir gerçek var, o da şu anda madenciler kartları kapışıyor. Olmayınca adamın eli mahkum alıyor.

Zamanında BASF'nin imhası için kg başına 0,8 EUR ödediği reaksiyonda yan ürün olarak çıkan sodyum hidrosülfit diye bir kimyasal var, şimdi 2 Euro'ya satılıyor. Adam atmak için para öderken şimdi para alıyor. Piyasa bu.
  • Banknotları sayabilirsiniz. Google da aratıp yorulmayın montaj veya alıntı değildir.

Talep varsa arz ederim. Hadi eyvallah.

https://i.hizliresim.com/jWyP7W.jpg
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.