Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ALINIK Gigabyte 3060Ti Gaming OC PRO Rev 3.0 EKRAN KARTI Satın Al 15 Eylül 2023 16:09 1 1 ALINIK Gigabyte 3060Ti Gaming OC PRO Rev 3.0 EKRAN KARTI Merhaba,Gigabyte 3060 Ti Gaming OC Pro Versiyon(Revizyon) 3.0 ekran kartı arıyorum. Sadece Versiyon/revizyon 3.0 olarak geçen kart bakıyorum.İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.Herkese iyi forumlar dilerim.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Bowers & Wilkins PX8 Siyah Pop socket magsafe cüzdan [SATILDI] Ekranı kırık Asus PG32UCDM Monitör [SATILDI] Truthear X Crinacle Zero RED Kulaklık
Özel mesaj yolladım. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Sıfır Bowers & Wilkins PX8 Siyah Pop socket magsafe cüzdan [SATILDI] Ekranı kırık Asus PG32UCDM Monitör [SATILDI] Truthear X Crinacle Zero RED Kulaklık