Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ALINIK] FULL TOWER Kasa Satın Al 11 Ekim 2021 11:42 1 1 [ALINIK] FULL TOWER Kasa FULL TOWER KASA ARIYORUM. Phanteks enthoo pro 2, corsair 680x vb. alt tarafta 360 420 480mm fan takılabilen kasa arıyorum. Mümkünse fansız kontrolcüsüz arıyorum ki fiyat aşırıya kaçmasın. Üründe ve ön panel bağlantılarında vb. sorun olmadıkça garanti vb. fark etmez. Özel mesaj atarsanız detayları konuşuruz.FULL TOWER KASA ARIYORUM.FULL TOWER KASA ARIYORUM.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Üst Düzey Bilgisayar Parçaları Ekran Kartsız AMD R7 5800X Oyuncu Bilgisayarı MSI GTX1070 Gaming X Ekran Kartı 5000TL SON FİYAT [ALINIK] FULL TOWER Kasa