Şimdi Ara

Alınık Evga 3070ti FTW3 ULTRA GAMING

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Alınık Evga 3070ti FTW3 ULTRA GAMING

Merhaba,

Evga 3070ti FTW3 ULTRA GAMING satın almak istiyorum. Bütçem 11 .250. Geçen hafta satıldığı fiyat malum. Elinde olupda satmak isteyen varsa hemen alabilirim. Açılmamış, kapalı kutu olması gerekmektedir.

İstanbul içinden (Avrupa yakası veya iki taraf içinde uygun orta bir yerde) yüz yüze satın alabilirim. Diğer şehirler için referansı benden yüksek olan arkadaşlara önce ödemesini yapabilirim. Diğer durumda önce kart alıp sonra ödemesini yollayacağım. Veya iki tarafında uygun bulduğu birini middleman olarak kullanabiliriz. (Lütfen referans olarak başka sitelerdeki referanslarınızdan vb. şeylerden bahsetmeyin. Alışverişimi DH üzerinden yapıyorum. Haliyle ilgilendiğim referans DH üzerindeki referanslarınızdır. Ayrıca lütfen daha önce yaptığınız 10-20 TL' lik alışverişleri referans olarak sunmayı düşünmeyin) Profilim üzerinden daha önceki alımlarımı/satışlarımı incelemeniz nasıl alışveriş yaptığım hakkında bilgi sahibi olmanıza yardımcı olacaktır.

İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir veya bu başlık üzerinden ulaşabilir.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 11250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• kaçtan satılmış geçen hafta ? kaçırdım da ben

• quote:

Orijinalden alıntı: tugrulserhat

kaçtan satılmış geçen hafta ? kaçırdım da ben

9,250 TL

• AurumLuna kullanıcısına yanıt

ooo :/ çok iyi fiyatmış ya

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Evga 3080 FTW3 Ultra
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.