Şimdi Ara

ALINIK ENAZ 1 OPTİK + 1COAXİAL GİRİŞLİ 5.1 ANFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Alınık en az 1 optik + 1 koaksiyel girişli, 5*100 + 100 - DTS + Dolby digital anfi +radyolu
    Maksimum limit 200 tl

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• ilanına zeval vermek istemem amma... ankaradan satan olursa bende talibim... :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61bordomavi

ilanına zeval vermek istemem amma... ankaradan satan olursa bende talibim... :)

Yok dostum rahat ol, çıkar inşallah istediğin gibi anfi..
  • http://uydumarket.vstore.ca/product_info.php/manufacturers_id/56/products_id/298

elimde böyle bir ürün var sadece anfi kısmı "uydu hoporlör ve kumandası yok" 50TL civarında düşünüyorum pazarlığa açık, takas da olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilbb -- 7 Kasım 2009; 3:22:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samilbb

http://uydumarket.vstore.ca/product_info.php/manufacturers_id/56/products_id/298

elimde böyle bir ürün var sadece anfi kısmı "uydu hoporlör ve kumandası yok" 50TL civarında düşünüyorum pazarlığa açık, takas da olabilir

Sağol arkadaşım ama bu dediğin istediğimin yanından bile geçmiyor..
  • O fiyata istediğin özelliklete bir cihaz imkansız gibi. Ancak osawa vsvs gibi anfi bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leone_510 -- 25 Kasım 2009; 0:12:35 >
  • 3300 tlye z5500 aramak gibi birşey kardeş bu çünkü o fiyata ya arızalı yada kalitesiz bir ürün bulursun
    Ama İnşallah denk gelirde alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.