Bildirim
Alınık CS Riven
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
silinsin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekarabas1997 -- 6 Temmuz 2018; 19:5:56 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kucukesim
aceskins.net iyi hocam ordan alabilirsiniz
Tam onu yazacaktım aslında satıcılardan aceskins fiyatı verecek olan varsa başlığa yanaşmasın diye. 400 Dolar açıkçası çok pahalı içinde CS Riven olan hesap satın almak daha ucuza geliyor.
Birde o fiyatlar para birimi Euro Dolar olan ülkelerin vatandaşları için çok fazla değil bizim paramızla 250 lira vermek kadar zorluyor onları Türkiyeyi bozuyor o fiyatar hocam.Yinede teşekkürler______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
silinsinquote:
Orijinalden alıntı: yeneryongurquote:
Orijinalden alıntı: kucukesim
aceskins.net iyi hocam ordan alabilirsiniz
Tam onu yazacaktım aslında satıcılardan aceskins fiyatı verecek olan varsa başlığa yanaşmasın diye. 400 Dolar açıkçası çok pahalı içinde CS Riven olan hesap satın almak daha ucuza geliyor.
Birde o fiyatlar para birimi Euro Dolar olan ülkelerin vatandaşları için çok fazla değil bizim paramızla 250 lira vermek kadar zorluyor onları Türkiyeyi bozuyor o fiyatar hocam.Yinede teşekkürler
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekarabas1997 -- 6 Temmuz 2018; 19:6:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
aceskinsten alabilirsin fakat şu an ellerinde yok stokta değil cs riven bayadır bekleyenler var mesela ben :)
Haftaya kod gelecek,all region kod aldı Tenacious D'ye mesaj atabilirsin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Riveen -- 4 Mayıs 2014; 19:36:40 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Riveen
aceskinsten alabilirsin fakat şu an ellerinde yok stokta değil cs riven bayadır bekleyenler var mesela ben :)
Üstadım tenacious d kimdir forum üyesi mi? Başlığı falan var mı?______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
quote:
Orijinalden alıntı: cihatair
quote:
Üstadım tenacious d kimdir forum üyesi mi? Başlığı falan var mı?
kod satım işleriyle uğraşıyor,genellikle hep o satar böyle kodları cs riven pax jax,pax sivir vb.forumun en güvenilir kişisidir benim fikrimce. -
Önce kod sonra ücret şeklinde bir ödemeyi bu kadar değerli bir kod için kimsenin yapacağını sanmıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: Subsie
Önce kod sonra ücret şeklinde bir ödemeyi bu kadar değerli bir kod için kimsenin yapacağını sanmıyorum.
Hele ki Tenacious gibi birisine mesela :) -
quote:
quote:
Önce kod sonra ücret şeklinde bir ödemeyi bu kadar değerli bir kod için kimsenin yapacağını sanmıyorum.
Hele ki Tenacious gibi birisine mesela :)
kimmiş bu Tenacious merak ettim gelsin bakam belki bizde kod alırık -
quote:
Orijinalden alıntı: csdeki terörist
quote:
quote:
Hele ki Tenacious gibi birisine mesela :)
kimmiş bu Tenacious merak ettim gelsin bakam belki bizde kod alırık
araştır bak anlarsın :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X