Şimdi Ara

Alinik Cronusmax Plus Araniyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba sifir yada 2. El cronusmax plus ariyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• neden xim değil ?
    SanDisk 1 TB Ultra HDD:Seagate Barracuda 2TB | Kasa:Asus Tuf Gaming gt501 rgb | Monitör:Asus VG278QR | Vesa:Dark VM14 | Klavye:Logitech G513 Carbon Linear | Klavye:Razer Tartarus V2 |Mouse:Logitech G502 Lightspeed | Kulaklık:Logitech g935 wireless | Mousepad:Steelseries QcK Edge XL | Gameped:Microsoft xbox one gamepad
  • quote:

Orijinalden alıntı: btrlpksrgl

neden xim değil ?
    xim cronus max kadar parasını hakeden ve detaylı bir ürün değil. Bildiğim kadarıyla xim 4 te hiçbir modlama yok, hazır gamepack yada oyunlar için hazırlanmış modlu scriptler yok.
    CPU:Amd Ryzen 3700x | GPU:Asus Rog Strix RTX 2070 super | RAM:Corsair Vengeance lpx 2x8gb 3000mhz | Anakart:Asus Tuf Gaming x570 plus wi-fi | M.2SSD:Corsair MP510 480GB | SanDisk
    SanDisk 1 TB Ultra HDD:Seagate Barracuda 2TB | Kasa:Asus Tuf Gaming gt501 rgb | Monitör:Asus VG278QR | Vesa:Dark VM14 | Klavye:Logitech G513 Carbon Linear | Klavye:Razer Tartarus V2 |Mouse:Logitech G502 Lightspeed | Kulaklık:Logitech g935 wireless | Mousepad:Steelseries QcK Edge XL | Gameped:Microsoft xbox one gamepad
  • btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Kullanamamışsın demekki :) Kişiden kişiye değişiyor bu durumlar :) Kimi Xim iyi diyor kimi Venom. Xim4 Venom Cronus. Bu üçlüde en memnun kaldığım Cronus oldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kullanmamismiyim lol 1 hafta tahammul edemedim o salak cihaza. Ps4 oynuorum neden ayriyetten guc almak icin pc kullaniyom sacma salak bi sistem heryer kablo ayrica mouse ta sacma sapan takilmalar tavaslamalar vs ....(g900)

• btrlpksrgl kullanıcısına yanıt
    Bak işte kullanamadığın, daha doğrusu ayarlarını yapamadığın belli. V1 dahil kullandım. Hiçbir versiyonun güç için pc bağlantı zorunluluğu yok. İlk çıktığında vardı. Sanırım ilk zamanlarında kullandın. Dediğim gibi kişiden kişiye değişiyor. Son cronus maxımı geçen hafta 150TL ye aldım. Sonuna kadar helal olsun. Güç için pc zorunluluğu yok yani lol 🤗

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alinik Skill force 2 Hesabi
    10 yıl önce açıldı
    Alinik PS4 Oyunlari - 6 ADET
    10 yıl önce açıldı
    Alinik xbox 360
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hala araniyor.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.