Arkadaşlar hepsiburadanın kampanya ile verdiği cihazlardan satmak isteyen arkadaş varsa kendime bir tane almak istiyorum. İlgilenenler pm atsın lütfenSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Çiceksepeti Alınır Ttendyol Ev Yaşam Alınık Gittigidiyor Çek Alınık n11 İndirim Çeki
quote:Orjinalden alıntı: ozgboy "garuda" satıyor satıyor(dum) özgür abi ama sattım okadar ilan verdik soran yok forum dışından farklı siteden birine sattım sattık degere bindi ürün
quote:Orjinalden alıntı: garuda quote:Orjinalden alıntı: ozgboy "garuda" satıyor satıyor(dum) özgür abi ama sattım okadar ilan verdik soran yok forum dışından farklı siteden birine sattım sattık degere bindi ürün hakan seninle takas girdikten sonra bana pm atan atana bende şaşırdım valla
quote:Orjinalden alıntı: tupacamaru quote:Orjinalden alıntı: garuda quote:Orjinalden alıntı: ozgboy "garuda" satıyor satıyor(dum) özgür abi ama sattım okadar ilan verdik soran yok forum dışından farklı siteden birine sattım sattık degere bindi ürün hakan seninle takas girdikten sonra bana pm atan atana bende şaşırdım valla ürünü sattık kıymete bindi anlamadım gitti