Bildirim
Alınık - Citroen Saxo 1.5D
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Motor yapıldı diyenlere inanmayın. Kimse motorunu yüzde yüz yaptırdığı arabayı 7bin liraya vermez üstkapak conta piston yap tamam oldu sıfır motor diyorlar. 7000 lira sıkıntılı bir bütçe o paraya alacağınız arabalar başınıza iş açabilir aman hocam inciğine cinciğine baktırın sonradan üzülmeyin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-ctroen-saxo-1.5-dizel-fiati-8.750-tl-169213400/detay
kmsi güvenilir değil araba kaza yapmış ama iyi toparlanamamış gibi duruyor ama sitenin en ucuzu bu baktırın en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thk94 -- 4 Temmuz 2014; 14:54:37 >
-
Buna baktm ama gozum tutmadi bu araci. Malum piyasalardan oturu fiyatlar cok yuksek. 14 yasnda turbosuz bi araba icin 7000 makul bir fiyat. Acelem yok. Bulucam insallah.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
3 hafta önce sattım.9750 tl ye.
2002 modeldi.2 sene taşıdı beni ve hiç yolda bırakmadı.km si 195 bindeydi. alan adamın ustası motoruna tam not vermişti.
bu araçlarda dikkat et km si oynanmış olanına denk gelme.10-12 yaşında dizel araçlara 130 bin 150 bin km yazıyorlar hepsi traş.
1000 de 1 tane vardır öyle km si düşük oda sana denk gelmez. -
quote:
Orijinalden alıntı: Chamlychaly
3 hafta önce sattım.9750 tl ye.
2002 modeldi.2 sene taşıdı beni ve hiç yolda bırakmadı.km si 195 bindeydi. alan adamın ustası motoruna tam not vermişti.
bu araçlarda dikkat et km si oynanmış olanına denk gelme.10-12 yaşında dizel araçlara 130 bin 150 bin km yazıyorlar hepsi traş.
1000 de 1 tane vardır öyle km si düşük oda sana denk gelmez.
Sattigin aracta klima var miydi ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
araba pazarına götürdüm gelen 10 kişiden 8 i bu soruyu sordu.kliması yoktu zaten o yüzden fiyatını uygun yazmıştım.klimalıları 12 lira civarı.hatta bu gün yine araba pazarına gittim 2-3 tane vardı fiyatları 11-13 civarı değişiyor.tabi bu bayram arefesininde etkisi var.fakat sen dediğin fiyata klimalı bir şey bulabilirsen ve tanıdığın değilse sakın alma derim.sonra başın çok ağrır.son birşey daha ben bu araçta klima ihtiyacı hiç duymadım.fakat satarken gerçekten zorlayıcı bir etken.180 binlerde temiz birşey bak.öyle 130 bin 150 bin ler filan hikaye.km de 20 kuruş yakıyor.90 ı geçmezsen tabi.ben en fazla 140 yaptım memlekete giderken.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X