Şimdi Ara

ALINIK CEP TELEFONU MAKSİMUM 25 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Arkadaşlar MODEL - MARKA hiç önemli değil. Düzgünce görüşme yapılabilsin ve mesaj atsın bana yeter... Şarj aleti de kesin olucak..

İzmir içi tercihimdir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• pm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Arkadaşlar MODEL - MARKA hiç önemli değil. Düzgünce görüşme yapılabilsin ve mesaj atsın bana yeter... Şarj aleti de kesin olucak..

İzmir içi tercihimdir.

hocam elimde bitane siemens a52 mevcut orjinal şarj aleti ile. bataryasıda yeni.4 gün şarjı gidiyor. 5 lira kargo ücreti tutar sanırım. isterseniz gönderebilirim.

Not: pm atamadım sitede bakım çalışması varmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: yubakaterm

quote:

İzmir içi tercihimdir.

hocam elimde bitane siemens a52 mevcut orjinal şarj aleti ile. bataryasıda yeni.4 gün şarjı gidiyor. 5 lira kargo ücreti tutar sanırım. isterseniz gönderebilirim.

attığın mesaj geldi hocam ,ben de cevapladım... Teşekkür ediyorum iyi niyetine. Pm den konuşalım iletişim bilgilerini lütfen :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yubakaterm

quote:

İzmir içi tercihimdir.

attığın mesaj geldi hocam ,ben de cevapladım... Teşekkür ediyorum iyi niyetine. Pm den konuşalım iletişim bilgilerini lütfen :)

mesajım geldimi ? bende hata veriyor hala.

• pm atan duayn
  • Maximum 25 lira ya ne çok cihaz varmış, pm üstüne pm.

Hayırlı alimlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vodafonun shark yada sharp dıye tam hatırlamıyorum bı telefonu var :) 25tlye verebılırım. sarj cıhazı var bataryası yenı durumda kameralı vs tamız cıhaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhan1154

vodafonun shark yada sharp dıye tam hatırlamıyorum bı telefonu var :) 25tlye verebılırım. sarj cıhazı var bataryası yenı durumda kameralı vs tamız cıhaz

Selamlar... hocam marka model önemli değil... Benim için önemli olan çalışması, görüşme yapılıp mesajlaşabilmek... Şehir dışında olduğundan kargo da eklenecek. İzmirde olsaydın alışveriş yapabilirdik.
  • yurtıcı anlasmam ıle 4,4tl sabıt gonderebılıyorum toplam malıyet 29,4tl olur :)
  • izmirdeyim ama 25 TL 'ye anlaşamayız sanırım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ajinco

izmirdeyim ama 25 TL 'ye anlaşamayız sanırım :D

25 olsa da anlaşamayabilirdik hocam... MAKSİMUM 25 TL :) Başlıkta kelime oyunu var : )
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.