Şimdi Ara

Alınık Cam Panel Kasa Gaming Kasa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Samsun İlan Türü #Alınık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık Cam Panel Kasa Gaming Kasa
    Merhabalar camlı kasa psu arıyorum.
    Satanlar iletişime geçerse sevinirim.
    Kasa için maximum bütçe 300TL
    Kasa+Psu için=550TL
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Evet | 25 Nisan 2022 Satıldığı Şehir : Samsun Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Elimde hazırda kasa var zaten ancak bu dediğinizi birkaç kişiden daha duydum,benimde aklımı kurcalayan bir durum malzeme kalitesi iyi olmazsa ısınma oluyor deniyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeucotheA3

Elimde hazırda kasa var zaten ancak bu dediğinizi birkaç kişiden daha duydum,benimde aklımı kurcalayan bir durum malzeme kalitesi iyi olmazsa ısınma oluyor deniyor.
    Malzeme kalitesi gayet iyi benimkinin eşek ölüsü gibi meret ;Hatta Lian li kasa da kullandım çelik kısımları onunla denk diyebilirim olay malzeme kalitesinde değil. Cam hepsinin önünde var. bu fanlar havayı direk pervanelerin oradan alır ama bu adamlar oraya cam koyuyorlar ve içeriye 3 fanla anca 1 fanın verdiği havayı verebiliyor: Fanın hava girişini elinle kapat; nereden hava alacak yanları kapalı bütün fanların...Ayrıca filtre var sadece filtre sistemleri bile 3 fanın 2 fan gibi çalışmasını sağlıyor.
    www.vatanbilgisayar.com
    RAMPAGE MIRACLE-V1 4x120mm RGB FAN USB 3.0 MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    https://www.vatanbilgisayar.com/rampage-miracle-v14-4x120mm-rgb-fan-usb-3-0-midt-atx-gaming-kasa.html

Bendeki kasa bu ;üzerinde 3 tane girişte ,1 tane egzos fan ile geliyor. Ben ekstra olarak tepeye 2 fan daha ekledim: işlemci soğutucum Noctua Nh-D14 ve onda da 2 fan var, Ekran kartım Msi 1080Ti extreem onda da 3 tane fan var. Bunlara rağmen yan kapak cam olduğundan ısıyı tahliye edemiyordu.Ayrıca kablolar da pürüzsüz saklandı hava akışını engellemiyor. Yan kapağı kırtasiyeden aldığım köpüklü mukavva ile değiştirdim ,üzerine orta kısma yakın 120 mm fan ekledim ve 15 derece fark etti buz gibi içerisi. Eskiden cama dokunduğumda cayır cayır yanıyordu hele oyunlarda!
    Sadece bilgi amaçlı koydum bunları yani bir şey satmıyorum; sonra pişman olma diye ekledim ben başta pişmandım açıkçası, şuan ki halinden memnunum kasanın! Ben de başta dev kasalardan almak istemiştim bunun janjanına kandım aldım :D
    Alınık Cam Panel Kasa Gaming Kasa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 25 Nisan 2020; 16:11:30 >

• Anladım hocam teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için bunları göz önünde bulundurucam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.