Şimdi Ara

ALINIK BUTTERFLY KNIFE URBAN MASKED FT

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Butterfly urban masked ft almak istiyorum.

Key ile ödeme yapacağım.

Teklifleri pmden yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 9 Haziran 2015; 13:15:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rahatlıkla 105 110 dolar arasında bi knife alırsın daha sonra zarar etmeden takaslıyacağın bişey al alaçağın itemin pazar satış gecmişine bak 1 günde 10 15 taneye yakın satılıyorsa iyidir sıkıldınmı hemen sata bilirsin
  • karambit

• Maskeli Bilo kullanıcısına yanıt
    Pazar fiyatının aşağısında olduğu için teklifler çok rahat alırsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Arkadaş quicksell den bahsediyor anladığım kadarıyla. Bazılarına acil key lazım oluyor ve bıçaklarını market fiyatının %80 ine satıyorlar key şeklinde. Bu yöntemle elinizdeki keylerin değerinden daha yüksek bıçaklar alabilirsiniz ama öyle hemen denk gelmiyorlar baya bir beklemek gerekiyor. Bıçak olarakta Huntsman Knife | Blue Steel öneririm gayet güzel duruyor.
    İki Mustafa Kemal vardır: Biri ben, et ve kemik, geçici Mustafa Kemal... İkinci Mustafa Kemal, onu "ben" kelimesiyle ifade edemem; o, ben değil, bizdir! O, memleketin her köşesinde yeni fikir, yeni hayat ve büyük ülkü için uğraşan aydın ve savaşçı bir topluluktur. Ben, onların rüyasını temsil ediyorum. Benim teşebbüslerim, onların özlemini çektikleri şeyleri tatmin içindir. O Mustafa Kemal sizsiniz, hepinizsiniz. Geçici olmayan, yaşaması ve başarılı olması gereken Mustafa Kemal odur!
  • abi şimdi marketten item alınca 7 gün ban var ve yüzde 15 steam kesiyor adam takasla keye cevirmek istiyor hem steam yüzde 15 hem 7 gün bandan kacıyor ve yüzde 80 aşağısına veriyor ekleyin isterseniz steamdan size gelen offer ları bana yazarsanız fikir verebilirim yada burda pm atarsınız

Butterfly arıyorum urban masked.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.