Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık Boot Kilidi Açılmış Cihaz Satın Al 23 Temmuz 2025 16:51 1 1 Alınık Boot Kilidi Açılmış Cihaz Bazı android uygulamalarım nedeniyle root edilebilecek Xaiomi cihaz aramaktayımCihaz temiz olmalı ve boot kilidi açılmış yada açılabilen model olmalıdır. En az 8 GB ram aramaktayım.SD 855 dengi ve üstü işlemciler cihazlar kısacası antutu v10 skoru 700.000 bin üstü cihazlar tercih edilecektir.Spesifik birşeyler arıyorum kısacası. O nedenle uzun süre ilan kalır.Saçma sapan fiyatlarla gelmeyin bu işin içinden geliyorum hangi cihaz kaç para ediyor piyasada durumu nasıl iyi biliyorum. sıfırı 10 bine satılan cihazı ikinci elde 12 bine kitlemeye çalışan sivri zekalılar ilandan uzak durup kazıklamaya başka adam arasın. DH ikinci eline zerre güvenmiyorum da nasip artıkSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Boot Kilidi Açılmış Cihaz Alınık Haricî Ses Kartı Alınık Xiaomi Redmi K40 Gaming veya K50 Gaming Alınık max 3000 Bütçeye Laptop