Şimdi Ara

Alınık Blackberry 9300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar, turkcell tim'den alınmış olabilir ya da her hangi bir dükkandan problem değil hattım trcell.
    elimde 3 adet telefon mevcut

1) Samsung Ace 5830 full kutulu garantili daha 5 aylık mayıs alında alınmıştır,hiç bir çiziği yoktur,hep ekran koruma ile kullandım,orjinal türkiye yazılımı mevcuttur,custom rom yüklü değildir. Faturası herşeyi duruyor. GOLD dan alınmıştır.

2) Nokia 6220 kutusu faturası herşeyi duruyor, bataryasını daha yeni değiştirdim fakat kullanmadım , temiz telefon kız kardeşim kullanıyordu yeni aldığımız için boşa çıktı.

3) samsung 5233 star faturası adaptörü mevcuttur,herhangi bir problemi yoktur.

bu telefonlarla takasa girebilirim.

1) samsung ace 5830 isteyen olursa,,,, blackberry 9300 + 100 tl şeklinde takas yapabilirim.

2) Nokia 6220 + samsung 5233 star veririm + üstüne 100 tl veririm bu şekilde de olabilir..

izmitte oturuyorum.. msn adresim : erhnglr@hotmail.com.tr isteyen,ilgilenen msnden ekleyebilir.

takas yapmak istemeyenler fiyatlarını bildirsinler , ben elimdeki telefonları sattıktan sonra nakit olarak da alabilirim.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık 5800..
    15 yıl önce açıldı
    satılık nokia x6 (n8 takaslı )
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.