Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Alınık BİSİKLET İSTANBUL ANADOLU YAKASI Satın Al 29 Nisan 2013 08:18 1 1 Alınık BİSİKLET İSTANBUL ANADOLU YAKASI İstanbul anadolu yakasında oturan Ümraniye-Kadıköy-Çakmak-Dudullu Tarafından alınıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MAtx Boş Kasa Arıyorum F.Dışına Satıldı // 27inç 100Hz IPS Monitör Cevap: Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi incelemesi - Kullanıcı Kulübü (250 Kişi Olduk) - Gearbest
dağ bisikleti istersen var elimde ya 24 ya 26 jant olması lazım... 18 vitesti galiba Bisan marka ama Sarıyer tarafındayım ben.
Hocam köprüden nasıl geçireceğim haydi onu öyle böyle halletimde fiyatı aşar beni :D ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MAtx Boş Kasa Arıyorum F.Dışına Satıldı // 27inç 100Hz IPS Monitör Cevap: Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi incelemesi - Kullanıcı Kulübü (250 Kişi Olduk) - Gearbest
Dur gizemli olsun hocam :D P.m Attım :) ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MAtx Boş Kasa Arıyorum F.Dışına Satıldı // 27inç 100Hz IPS Monitör Cevap: Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi incelemesi - Kullanıcı Kulübü (250 Kişi Olduk) - Gearbest
İlanı düzenliyorum. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün MAtx Boş Kasa Arıyorum F.Dışına Satıldı // 27inç 100Hz IPS Monitör Cevap: Aksiyon Kamerası XiaoMi Yi incelemesi - Kullanıcı Kulübü (250 Kişi Olduk) - Gearbest