Şimdi Ara

ALINIK BIÇAK-ITEM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maksimum market fiyatının %50'sini öderim 168 TL'ye kadar bir yada birden çok eşya almayı düşünüyorum. Teklifleri burdan yada PM'den gönderebilirsiniz.

• Karambit p4 doppler fn var. Eğer istersen 100e bırakırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Adam Cem Uzan beyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fırın Sütlaç

Karambit p4 doppler fn var. Eğer istersen 100e bırakırım

steam hesabınızı atar mısınız ?
  • Constantine34 kullanıcısına yanıt
    Market fiyatının %50 si nedir üstadım şaka mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bildircan

Bide maksimum
  • Elimde dragon lore ft var bir tane. Silahı ilk veririm, middleman kullanmıyorum. Dolandırmayacağına yemin edersen 150ye bırakırım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık Dota 2 eşyaları
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam benimde bıçağım vardı jackpotta kaybetmeden önce, cash para herkesin teklifi bu şekildeydi ama bu forum üzerinden teklif almadım hiç. Bende o yüzden bu şekilde düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine34

quote:

Hocam benimde bıçağım vardı jackpotta kaybetmeden önce, cash para herkesin teklifi bu şekildeydi ama bu forum üzerinden teklif almadım hiç. Bende o yüzden bu şekilde düşünüyorum

nerdeymiş orası bizde gidip alalım %50 ye
  • steam hesabınızı atar mısınız ?
  • İsteyen satar isteyen satmaz ben bir talep oluşturdum niye bu kadar takıldığınızı çözemedim ? Yoksa niyetin o fiyattan satmaya uğramanada gerek yok. Ne kadar boş insan var başkalarıyla uğraşmaya mahkum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: satılıkkey3331111

quote:

quote:

nerdeymiş orası bizde gidip alalım %50 ye

Facebook'da bir sayfaya koymuştum CSGOLounge olabilir tam hatırlamıyorum. Teklifler maksimum 180 tl'ydi.
  • quote:

Maksimum market fiyatının %50'sini öderim 168 TL'ye kadar bir yada birden çok eşya almayı düşünüyorum. Teklifleri burdan yada PM'den gönderebilirsiniz.

Öyle dünya yok hocam sen yanlış geldin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ölücülerle takıla takıla sende onlar gibi %40 %50 ye arar olmuşsun be dostum
  • Ne gereksiz insanlar var ya, isterse %1 fiyatına alıyorum diye yazar kardeşim size ne? Gidin kendi işinize gücünüze bakın milletin konusuna salça sümük olacağınıza, konuda yanlış birşey varsa da şikayet edersiniz bu kadar basit. Herkesde bi klavye bıdı bıdı bıdı bıdı..

• Kardeşim çok veriyormuşsun ya. %30 falan yap nakit alıyosun sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkan 197

Ne gereksiz insanlar var ya, isterse %1 fiyatına alıyorum diye yazar kardeşim size ne? Gidin kendi işinize gücünüze bakın milletin konusuna salça sümük olacağınıza, konuda yanlış birşey varsa da şikayet edersiniz bu kadar basit. Herkesde bi klavye bıdı bıdı bıdı bıdı..

ya forum gereksiz bi dünya insanla dolmuş, ben bu fiyattan alırım diyorum satarsan sat satmazsan satma bu kadar basit kimseyi zorlayan yok ama insanlar saçmalıcak yer arıyolar. Yani şu an sanıyolarki buraya gelip birşey değiştirdiler yada kendilerince yazdıkları komik yorumlarla popi oldular forum ahalisini güldürdüler sözde.

Edit : 100 TL'ye kancalı bıçak teklif eden oldu, isterseniz ben ondan alayım size uygun gördüğünüz %50'nin üstündeki fiyattan satayım ne dersiniz komik çocuklar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantine34 -- 28 Eylül 2015; 9:10:44 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.