Şimdi Ara

ALINIK Benq XL2546 240hz Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış Monitör Türü #LED
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    İyi forumlar arkadaşlar Benq xl2546 240hz monitör arıyorum. Diğer 240hzlik benq modelleride olabilir. Ankara içi satmak isteyen olursa daha iyi olur

• Surfing with the Alien kullanıcısına yanıt
    evet iletişimimiz oldu ancak istanbulda olduğu için alışveriş sağlayamadık
  • emrhndgn E kullanıcısına yanıt
    Ben satarsam mesaj atarım
    Hocam Benq XL2546S modelini duyurdu, önümüzdeki hafta satışı başlanacak yurt dışında, TR’ye geliş tarihini bilmiyorum ama yeni modelin çıkmasıyla XL2546 ların sıfırında veya 2. elinde daha fazla fırsat yakalama ihtimali var, bilginize.

XL2546S 0.5 ms, 240hz, DyAc+

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bdalli44 B kullanıcısına yanıt
    Bundan haberim yoktu hocam teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Sizde TR'ye tahmini ne zaman gelir?
    Rica ederim hocam, maalesef bilgim yok.
    Soranlara Amerika ve Almanya'da bu ay sonu satışa çıkacağını söylemişler:

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    XL2546 şu an 3,900 küsürata gidiyor. Çıkışlar gerçekleştirildi. Bu monitörün düşeceği maksimum fiyat 3,700 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surfing with the Alien -- 10 Haziran 2020; 14:30:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

XL2546 şu an 3,900 küsürata gidiyor. Çıkışlar gerçekleştirildi. Bu monitörün düşeceği maksimum fiyat 3,700 TL
    Xl2546 3500 liraya satıldı 2-3 hafta önce hepsiburada sitesinde, şu an Inventus'ta 3650TL'ye alabilirsiniz.
    inventus
    BENQ ZOWIE XL2546 24.5 LCD, 1920x1080 1ms 240Hz, DyAc Espor DisplayPort, 2xHDMI, DVI-DL LCD ekran - inventus
    https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10779

Henüz XL2546S'i Türkiye'ye getiren firma görmedim, yeni modelin çıkması eski modelin ikinci elinde daha iyi fırsatlar yaratabilir.

Hayırlısı hocam..

• İlginize teşekkür ederim arkadaşlar inventustan stok bitmeden alabilirim umarım elimdeki monitörü çıkarıp

• XL2546 dyac versiyonuda 0.5ms olarak geçiyor farkları neki acaba
  • gustawa G kullanıcısına yanıt
    0.5 olayı hikaye gibi, panelde değişiklik olacak yeni panelde çalışacak dyac’a ise dyac+ ismini koymuşlar. Panel yine TN, ama “Fast liquid crystal” diye panel teknolojisi var. Görmeden konuşmak doğru olmaz ama bana pek mantıklı gelmedi yeni modeli almak..

banada öyle gibi belki renkler biraz daha canlıdır. Dyac'ı kullanan profesyonel cs ci görmedim zaten neden bilmiyorum
    0.5 MS tabiki hikaye 1 MS de hikaye ama ürün incelemeleri gelmeden Panel detayları hakkında bir şey söyleyemeyiz XL2546 6bit+FRC iken XL2546s‘in gerçek 8 bit panel olduğu söyleniyor. Zaten 3 yıl sonra sundukları ürünün çıktığı tarihte 240hz IPS’lerin kol gezdiği bir piyasa var XL2546s 8 bit panele sahip olmasa hata ederlerdi.

• memlekette kimse satmıyor mu bu monitörden...
    Letgo’ya düşüyor hocam 2800-3000 arasına bulabilirsiniz garantili. Ben de 1 aydır takip ediyorum, 4-5 tane gördüm böyle satılan. Ama şu an bulmak zor çünkü Zoccoshop elindeki monitörü 4800 liraya mı ne listelemiş, bunu gören firsatçılar da 4300 e ilan falan açıyor :)) Ayrıca iki kere XL2540 gördüm 2600 ve 2500 liraya, 1-2 günde satıldılar. Pazarlık yapıldı mı üstüne bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdalli44 -- 20 Haziran 2020; 17:30:44 >
    Hocam letgoda İstanbulda var evet ama ankara tarafında satan hiç yok :)
  • Bir kaç ay öncesine kadar 2900e satılıyordu bu. Resmen karaborsaya düşmüş bu ürün almayın derim bunlardan. Bende bakıyorum aylardır. 2400e almadık 3 4 kişiden 2 ayda 5 bine cıktı fiyatı. İnventus da geçen hafta 3600dü. Almış ordan 4250 fiyat yazmış utanmaz ilan açmış. Daha çok değil max 5 ay önce 2800 2900 dü dolar arttı tamam da bu cihaz 5 bine de çıkamaz. Tekrar 2500 lere ederine geriler mi bilmem daha öncesinde 2500 'ün de altındaydı.

• hocam yeni model çıkardı Benq. Tıpkı XL2540 gibi bu da satıştan kalkacak zamanla, şu an stok az diye fiyat şişirilmiş. Monitörlere gelen ilave ek vergi bu ürünün ithalatını kapsıyor muydu bilgim yok ama monitörler için ilave vergi 2-3 gün önce kalktı, hayırlısı..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.